Tervetuloa yleiskirurgin vastaanotolle paikallisesti Torniossa

Yleiskirurgimme tekevät monenlaisia päiväkirurgisia toimenpiteitä. Näitä ovat esimerkiksi nivus-, napa- ja arpityrien hoito, ihomuutosten ja ihokasvainten poistot, suonikohjujen, peräpukamien ja muiden peräaukon sairauksien hoito sekä miesten sterilisaatiot. Lisäksi yleiskirurgimme pitävät lääkärin vastaanottoa. Heidän kauttaan saat virka- ja ajokorttitodistukset.

Autamme sinua seuraavissa arviota ja hoitoa vaativissa yleiskirurgisissa asioissa

Tyräleikkaukset

Peräpukamat

Miesten sterilisaatiot 

Ihomuutokset ja niiden poisto

Virka- ja ajokorttitodistukset lääkärin vastaanotolta

Sf-clinikenillä teemme yleiskirurgisia toimenpiteitä sekä paikallispuudutuksessa että nukutuksessa. Toimenpiteemme ovat päiväkirurgisia eli kotiudut samana päivänä, etkä tarvitse yön yli jatkuvaa sairaalahoitoa. Yleiskirurgeillamme on laaja näkemys ja kokemus kirurgian alalta.

Tarkan diagnoosin saamiseksi käytämme tarvittaessa apunamme röntgen-, magneetti- ja ultraääni- sekä patologiantutkimuksia. Käytössämme on saman katon alla laboratoriopalveluita, jotka auttavat oikean diagnoosin löytämisessä.

Yleiskirurgia on kirurgian osa-alue, joka on erikoistunut vatsaontelon, kilpirauhasen, ihon, pehmytkudosten, perifeeristen verisuonten ja tyrien oireiden hoitoon sekä diagnostiikkaan että toimenpiteisiin.

Näin hakeudut toimenpiteeseen

Päätös toimenpiteestä tehdään aina lääkärin konsultaation perusteella. Konsultaatiokäynnillä yleiskirurgi tekee asiakkaalle lääkärintarkastuksen, konsultoi ja tekee mahdolliset lähetteet jatkotutkimuksiin tai -kokeisiin. Konsultaatiokäynnin yhteydessä sovitaan mahdollisesta toimenpiteestä ja sen ajankohdasta. 

Oikea-aikainen lääkärin puoleen kääntyminen ja riittävän ajoissa aloitettu hoito auttavat välttämään ikävät jälkiseuraamukset. Älä siis arastele lääkäriajan varaamista.

Näin hakeudut yleiskirurgin vastaanotolle

Varaa aikasi lääkärin vastaanotolle soittamalla +358400295135, +358400295133 tai nettiajanvarauksen kautta.

Valmistaudu esittämään vastaanotolla Kela-kortti tai muu kuvallinen henkilökortti. Saat yleislääkärin vastaanottokäynnistä Kelan taksaluettelon mukaisen korvauksen.