Korjaavaa ja esteettistä plastiikkakirurgiaa

Plastiikkakirurgiassa on useita eri vaihtoehtoja korjata ikääntymisen mukanaan tuomia tai tapaturmien aiheuttamia muutoksia ulkonäössä.

Sf-clinikenillä on laaja kokemus plastiikkakirurgiasta. Meillä sinua palvelevat ammattitaitoiset ja kokeneet plastiikkakirurgian erikoislääkärit. Etiikan ja moraalin tärkeys korostuu ennen kaikkea plastiikkakirurgiassa.

Meillä kaikilla on oikeus tuntea itsemme kauniiksi ja lisätä henkistä hyvinvointiamme. Vartalo muuttaa muotoaan elämän aikana monista eri syistä. Esimerkiksi ikä, painonnousu ja raskaudet muuttavat kehoa. Plastiikkakirurgimme voivat auttaa sinua, jos muutokset häiritsevät arjessa liikaa.

Päätös toimenpiteestä tehdään aina konsultaation perusteella. Konsultaatiokäynnillä  arviodaan hoidontarve, terveyden tila, riskit sekä mahdollistin jatkotutkimusten tarve. Konsultaatiokäynnin yhteydessä sovitaan mahdollisesta toimenpiteestä ja sen ajankohdasta. Lopuksi laaditaan yksilöllinen hoitosuunnitelma, jossa toimenpiteistä sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Sf-clinikenin plastiikkakirurgien erityisosaamista ovat:

Yläluomileikkaukset

Arpien korjausleikkaukset

Vatsanahan kiristys (abdominoplastia)

Rasvaimut

Rintojen pienennysleikkaukset

Korvalehden korjaukset