Välkommen till allmänkirurgisk mottagning lokalt i Torneå

Våra allmänna kirurger utför en mängd olika dagkirurgiska ingrepp. Dessa inkluderar behandling av ljumskbråck, navelbråck och ärrbråck, borttagning av hudförändringar och hudtumörer, behandling av åderbråck, hemorrojder och andra anala sjukdomar samt sterilisering av män. Dessutom har våra allmänkirurger läkarmottagning. Genom dem kan Du också få olika intyg och körkortsintyg.

Vi hjälper Dig med följande allmänna och kirurgiska ingrepp som kräver bedömning och behandling:

Bråckoperationer

Hemorrojder

Manliga steriliseringar

Borttagning av hudförändringar

Olika intyg och körkortsintyg

På Sf-cliniken utför vi allmänna kirurgiska ingrepp under både lokalbedövning och narkos. Våra operationer görs som dagkirurgi, vilket innebär att Du åker hem samma dag och Du behöver inte sjukhusvistelse över natten. Våra kirurger har omfattande kunskap och erfarenhet inom kirurgi.

För att få en korrekt diagnos använder vi röntgen-, magnet-, ultraljud- och patologiska undersökningar vid behov. vi har även laboratorieprovtagning på kliniken.

Allmän kirurgi är ett kirurgi område som specialiserar sig på behandling av både buk, bråck, sköldkörtel, hud, mjuka vävnader, perifera blodkärl samt enbart symtom för både diagnostik och operationer.

Så här ansöker Du om operation

Beslut om operation görs efter en läkarkonsultation. Under mottagningsbesöket utför kirurgen en medicinsk undersökning av kunden, vid behov ordnar med remisser för ytterligare undersökningar eller tester. I samband med mottagningsbesöket görs planering av operationen samt tiden för operationen bestäms

Tidig konsultation med en läkare och snabb behandling hjälper till att undvika obehagliga komplikationer av sjukdomen. Tveka inte att boka en läkarbesök.

Så här bokar Du tid för att träffa en kirurg

Boka Din tid på läkarmottagningen genom att ringa +46727031473/ +358400295133 eller boka via vår hemsida.

Förbered Dig på att visa fotolegitimation i receptionen. Vanligtvis erhåller Du ersättning i efterhand från Försäkringskassan i Sverige. Nödvändiga instruktioner och intyg får Du vid besöket.