Olemme erikoistuneet injektiohoitoihin yli 10 vuoden ajan

Kauneustrendit muuttuvat, mutta luonnollinen kauneus säilyy. Sf-clinikenillä on yli 10 vuoden kokemus injektiohoidoista. Lopputulokset ovat luonnollisia, ja asiakkaan toiveet otetaan aina huomioon. 

Seuraavilla sivuilla erotellaan täyteainehoidot, botuulinihoidot, muut hyaluronihappohoidot sekä erilaiset vitamiinihoidot, joita pistetään ihoon. Täyteainehoidot pistetään ihon alle, botuliinihoidot lihakseen.

Injektiohoidoilla voidaan tasoittaa ja täyttää ikämuutosten mukanaan tuomia juonteita kasvojen alueella. Lisäksi tietyntyyppisten arpien aiheuttamien kuoppien tai epätasaisuuksien korjaaminen on mahdollista tehdä injektiohoidoilla. Injektiohoidot ovat kasvattaneet suosiotaan, sillä ne nuorentavat ja piristävät ilmettä turvallisesti ilman pitkää toipumisaikaa.

Usein paras mahdollinen lopputulos saavutetaan, kun erilaisia edellä mainittuja hoitoja yhdistetään eri tyyppisten ongelmakohtien hoitoon. Lisäksi hoitoihin voidaan saada lisää tehokkuutta laitehoitojen ja kosmetologisten hoitojen avulla tai tarvittaessa plastiikkakirurgialla.

Mikä hoito tai hoitokokonaisuus olisi juuri sinulle paras ja sopivin? Siihen saat vastauksen sairaanhoitajan konsultaatiossa, jossa kokenut injektiohoitajamme Jaana Saloniemi suunnittelee hoitosi. Jaanan injektiohoitajan työtä ja kokemusta on huomioitu esimerkiksi koko Skandinavian laajuisella Award Winner Entrepreneurs of 2016 -palkinnolla.

Täyteainehoidot Botuliinihoidot
Injektiohoitojen hoitokohteet lueteltuina.

Injektiohoitojen yleisimpiä käyttötapoja

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Ajanvaraus puhelimitse +358400295133, +358400295135.

Nettiajanvaraus

Kenelle injektiohoidot sopivat?

Injektiohoidot sopivat kaikenikäisille aikuisille. 

Injektiohoitojen yleisimpiä käyttötapoja ovat esimerkiksi:

– huulten täyttäminen ja muotoilu

– poskipäiden korostus

– kasvonpiirteiden muotoilu, kuten ryhdikkäämpi leukalinja tai kulmien kohotus 

– suupielten ryppyjen silottaminen

– otsan- ja silmänympärysihon ryppyjen silottaminen

– velton ja väsyneen ihon virkistäminen

– aknearpien korjaus.

Turvallinen hoito

Hoidon turvallisuus on meille tärkeää ja siksi injektiohoidot tehdään klinikallamme aina hoitoihin koulutetun sairaanhoitajan toimesta. Skandinavian ja Euroopan kokeneimpien huippuosaajien kouluttamat sairaanhoitajamme ovat sertifioituja injektiohoitajia. Käytämme hoidoissamme ainoastaan tutkittuja ja korkealaatuisia tuotteita. Hoidoissa mukana on myös vastuulääkäri.

Injektiohoitojen vaikutuksen kesto

Injektiohoitojen vaikutus riippuu siitä, mitä, mihin ja millä tuotteilla hoitoja tehdään. Kasvoilla vaikutus kestää muutamista kuukausista jopa yli vuoteen. Vaikutusaika on yksilöllinen. Uusintahoidot vaikuttavat myös lopputulokseen. Hoitojen vaikutus ei ole pysyvä, mutta ylläpitämällä hoitoja säännöllisesti vaikutusaika on pidempi.

Konsultaatio

Voit varata ajan konsultaatioon, jossa sairaanhoitaja arvioi kokonaisvaltaisesti hoitotavoitteesi ja -toiveesi. Teemme konsultaation perusteella sinulle hoitosuunnitelman, jonka tavoitteena on luonnollinen ja sopusuhtainen lopputulos.