Tietosuojaseloste ja peruutusehdot

Tietosuojaseloste

Sf-cliniken Oy (2460868-6 )

Annamme tietoja yrityksen toiminnasta Sf-cliniken.fi -sivustolla. Tietosuojalausekkeella kerromme käytänteemme henkilötietojesi käsittelystä ja keräämisestä.

Noudatamme kaikessa henkilötietojen käsittelyssä EU:n tietosuoja-asetusta (GDPR 2016/679), Suomen tietosuojalakia, sekä muuta soveltuvaa lainsäädäntöä. Tietojesi käsittely on läpinäkyvää ja pyrimme osaltamme varmistamaan tietojesi oikeellisuuden ja ajantasaisuuden sekä niiden turvallisuuden.

Tietojen käyttötarkoitus

Keräämme tietoja ajanvarauslomakkeella, jotta voimme kohdistaa palvelumme parhaalla mahdollisella tavalla.

Evästeet

Evästeillä helpotamme sivustomme käyttöä. Evästeiden kerääminen tapahtuu anonyymisti. Selaimesi asetuksista voit poistaa evästeet käytöstä.

Tietojen luovuttaminen tai jakaminen

Vain mikäli lainsäädäntö edellyttää, luovutamme tai jaamme henkilötietojasi. Henkilötietoja käsitellään EU:n alueella.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme kerättyjä tietoja vain sen ajan, kuin se on käyttötarkoitus tai tietojen luonne huomioiden tarpeellista. Poistamme tiedot niin pian kuin mahdollista, kun emme niitä enää tarvitse.

Oikeus omiin tietoihin

Oikeuksista omiin henkilötietoihisi säädetään tietosuoja-asetuksessa (GDPR). Jos haluat käyttää kyseistä oikeutta, otathan meihin yhteyttä: [email protected] 

Linkit toisille sivustoille

Sivustomme sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoille. Emme ota vastuuta näiden sivustojen tietosuojasta.

Kysymykset henkilötietojen käsittelystä voit kaikissa tapauksissa lähettää meille sähköpostiosoitteeseen [email protected]  Sähköpostiosoitteesta saat myös yhteyden tietosuojavastaavaan.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja pidätämme oikeuden muuttaa tai täydentää tätä tietosuojalauseketta. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muutoksiin.

Henkilötietojen käsittelyn lainmukaisuutta valvoo tietosuojavaltuutetun toimisto

Peruutusehdot

Peruutusehtomme läkäripalvelut

Varatun ajan voi perua ilmaiseksi 24 tuntia ennen vastaanottoa. Veloitamme peruuttamatta jääneestä ajasta 50 euron sakkomaksun.

Peruutusehtomme toimenpiteisiin 

Varatun ajan voi perua ilmaiseksi 7 vuorokautta ennen vastaanottoa. Veloitamme peruuttamatta jääneestä ajasta perimme 50% toimenpiteen hinnasta. 

Peruutusehtomme hyvinvointipalvelut 

Mikäli et pääse tulemaan varaamaasi hoitoon, ole hyvä ja peruuta aikasi viimeistään 24h ennen varattua aikaasi. Peruuttamatta jätetystä hoidosta perimme 50% hoidon hinnasta.