Esteettiset palvelut

Jaana Saloniemi - esteettisten hoitojen ammattilainen asiakkaan kanssa.

Esteettisillä palveluilla tarkoitetaan injektiohoitoja ja laitehoitoja. Niihin kuuluvat myös kosmetologin palvelut, joista löydät enemmän tietoa hyvinvointipalveluiden alta.

Esteettisten hoitojen kehittäminen on aloitettu Sf-clinikenillä vuonna 2008. Hoidoissa tärkeitä arvoja ovat luotettavuus, etiikka, moraali sekä koulutus ja alan kokemus. 

Luotettavuutta ovat laadukkaat tuotteet, jotka ovat olleet pitkään markkinoilla, joilla on tehty hoitoja maailmanlaajuisesti ja joista löytyy myös tutkimustuloksia. Luotettavuutta lisää myös pitkä kokemus alalla ja laaja-alainen koulutus. 

Hoitojen tärkein tavoite on luonnollinen lopputulos. Mikäli hoidolla ei mielestämme saavuteta luonnollista lopputulosta tai katsomme, että siitä ei ole asiakkaalle hyötyä, hoitoa ei tehdä. 

Nykyisin esteettisissä hoidoissa tavoitellaan kokonaisvaltaisia lopputuloksia, jotka pitävät sisällään useita mahdollisia hoitokokonaisuuksia. Niihin kuuluvat myös moniammatillisen tiimin tekemät alustavat hoidot Sf-clinikenillä, kuten esimerkiksi kosmetologien tai plastiikkakirurgien tekemät hoidot.