Spa-hoidot tarjoavat ihanan hemmotteluhetken arkeen

Sf-clinikenin spa-hoidot tarjoavat sinulle ihanan hemmotteluhetken vaikkapa keskellä työpäivääsi. Meillä on tarjolla aisteja hemmottelevia hoitoja niin vartalolle kuin kasvoillekin. Mielen ja kehon tasapainottamiseen on tarjolla mindfulness-hoitoja.

Kasvojen ja vartalon hemmotteluhoidoissa pääset irrottautumaan arjesta ja rentoutumaan ihanassa spa-ympäristössämme.

Tarjoamme seuraavia palveluja:

Aromahierontaa vartalolle 

Hot stones -kuumakivihoitoa

Mindfulness-hierontaa

Aromahieronta vartalolle eteerisillä öljyillä

Hieroja aloittaa aromahieronnan valitsemalla asiakkaalle sopivan eteerisen öljyn.
Hieroja aloittaa aromahieronnan valitsemalla asiakkaalle sopivan eteerisen öljyn.

Aromahieronta on rentouttavaa, mieltä rauhoittavaa, piristävää tai energisoivaa hierontaa, jossa käytetään eteerisiä öljyseoksia. Öljyseokset ovat 100 % puhtaita, ja ne valitaan asiakkaan toiveen mukaisesti. Öljyseokset vaikuttavat ihoon ihohuokosten kautta ja mieleen hajuaistin kautta.

Aromahieronnassa käytettävät eteeriset öljyt säätelevät ja tasapainottavat ruumiinlämpöä, hengitystä ja verenpainetta. Aromahieronta yhdistettynä eteerisiin öljyihin vilkastuttaa kehon nestekiertoa ja aineenvaihduntaa. Se myös rentouttaa lihaksia. Öljyjen vaikutus ulottuu keskushermostoon ja limbiseen järjestelmään, joka säätelee autonomisen hermoston toimintaa.

Mitä aromahieronnassa tapahtuu?

Alkukartoituksen jälkeen hoitaja selvittää asiakkaan kokonaistilan, johon vaikuttavat psyykkiset ja fyysiset tekijät. Tämän jälkeen valitaan eteerinen hierontaöljy. Aromahieronta eteerisillä öljyillä tehdään ainoastaan perusterveelle henkilölle.

Aromahieronta sopii henkilöille, jotka haluavat päästä eroon kehon jännitystiloista, stressistä tai unettomuudesta. Eteeriset öljyt poistuvat elimistöstä 8–24 tunnin kuluttua hoidon päättymisestä.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Hinnasto Nettiajanvaraus

Hot stones -kuumakivihieronta

Hot stones -kuumakivet, joita käytetään hieronnassa.

Kivien lämpö vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä, lihasjumeja ja kipuja tehokkaasti parantaen samalla kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Keho ja mieli rentoutuvat kokonaisvaltaisesti, stressi helpottaa ja unenlaatu paranee.  

Mitä on kuumakivihieronta?

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoitomuoto, jossa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava sekä energisoiva yhteisvaikutus. Kuumakivihieronnassa käytetään tulivuoren laavasta sileäksi hiottuja, erikokoisia basalttikiviä, jotka sitovat itseensä lämpöä ja luovuttavat sitä hitaasti ja tasaisesti. Kivet liukuvat iholla ylellisen hoitoöljyn avulla ja tuntuvat yhtä pehmeiltä kuin käden iho.

Kenelle kuumakivihieronta sopii?

Kuumakivihieronta sopii perusterveille, mutta sitä ei suositella henkilöille, joilla on tuntopuutoksia jossain kehonosassa tai joilta on kielletty äkilliset kylmän ja kuuman vaihtelut, kuten saunominen.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Hinnasto Nettiajanvaraus

Mindfulness-hieronta

Nainen kokeilee mindfulness -hierontaa Torniossa.

Mindfulness on hyväksyvää, tietoista läsnäoloa. Se on eräänlainen rentoutus- ja stressinhallintamenetelmä. Mindfulness on myös taitoa pysähtyä ajattelemaan ja kokemaan ympärillä tapahtuvia asioita. Sen avulla pyritään herättelemään aisteja ja annetaan hetki itselle. Mindfulnessin avulla opitaan kuuntelemaan itseä ja hyväksytään harhailevatkin ajatukset arvostelematta. Mindfulness-hierontamme pohjautuu tähän ajatukseen.

Hierontaliikkeet ovat hyvin keveitä. Hieronta on rentouttava ja rauhoittava kokovartalohieronta, jonka aikana asiakas saa unohtaa ympäröivän maailman ja vapautua täysin.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Hinnasto Nettiajanvaraus