Spabehandlingar erbjuder ett underbart ögonblick av bortskämdhet i vardagen

Sf-clinikens spabehandlingar erbjuder Dig en underbar bortskämd stund, till exempel mitt på Din arbetsdag. Vi erbjuder sensoriska behandlingar för både kropp och ansikte. Mindfulness-behandlingar är tillgängliga för att balansera sinnet och kroppen.

Med ansikts- och kroppsbehandlingar kan Du varva ner från vardagen och koppla av i vår underbara spa-miljö.

Vi erbjuder följande tjänster:

Aromamassage för kroppen

Varm stenar het stenmassage

Indisk huvudmassage

Orientalisk ansiktsmassage

Mindfulness massage

Aromamassage för kroppen med eteriska oljor

Hieroja aloittaa aromahieronnan valitsemalla asiakkaalle sopivan eteerisen öljyn.
Hieroja aloittaa aromahieronnan valitsemalla asiakkaalle sopivan eteerisen öljyn.

Aromamassage är en avkopplande, lugnande, uppfriskande eller energigivande massage med eteriska oljeblandningar. Oljeblandningarna är 100% rena och väljs ut efter kundens önskemål. Oljeblandningarna påverkar huden genom hudens porer och sinnet genom doften.

De eteriska oljorna som används i arommassage reglerar och balanserar kroppstemperatur, andning och blodtryck. Aromamassage i kombination med eteriska oljor stimulerar kroppens vätskecirkulation och ämnesomsättning. Det slappnar också av musklerna. Oljans effekter sträcker sig till centrala nervsystemet och det limbiska systemet, vilket reglerar det autonoma nervsystemets funktion.

Vad händer i en arommassage?

Efter den första kartläggningen bestämmer vårdgivaren kundens övergripande tillstånd, vilket påverkas av mentala och fysiska faktorer. Den essentiella massageoljan väljs sedan. Aromamassage med eteriska oljor utförs endast för en grundläggande frisk person.

Aromamassage är lämplig för personer som vill bli av med kroppsspänning, stress eller sömnlöshet. Eteriska oljor elimineras 8 till 24 timmar efter avslutad behandling.

Du kan boka tid via tel +46727031473 och +358400295133

Prislista Nätbokning

Varm stenar het stenmassage

Hot stones -kuumakivet, joita käytetään hieronnassa.

Stenens värme frigör välbefinnande endorfiner och hjälper till att minska stress och smärta effektivt samtidigt som det förbättrar kroppens ämnesomsättning och vätske-och blodcirkulation. Kroppen och sinnet slappnar av holistiskt, stress lindras och sömnkvaliteten förbättras.

Vad är en het stenmassage?

Hot stone massage är en effektiv och skonsam behandling som kombinerar en djupt avkopplande och energigivande interaktion mellan massage och värme. Het stenmassage använder släta basaltstenar i olika storlekar polerade från vulkanisk lava, som absorberar värme och släpper den långsamt och jämnt. Stenarna glider på huden med hjälp av en lyxig behandlingsolja och känns lika mjuka som handens hud.

Vem passar varm stenmassage för?

Varm stenmassage är lämplig för grundläggande hälsa, men det rekommenderas inte för personer som har sensoriska defekter i någon del av kroppen eller som är förbjudna från plötsliga svängningar i kyla och värme, såsom att ta en bastu.

Du kan boka tid via tel +46727031473 och +358400295133

Prislista Nätbokning

Indisk huvudmassage – för djup avslappning av kropp och själ

Hieroja tekee intialaista päähierontaa miehelle Torniossa Sf-clinikenillä.

En indisk huvudmassage kan kallas en stresstvätt eftersom det är en utmärkt avslappningsbehandling. Det är lämpligt för den västerländska livsstilen på grund av dess lugnande och stressutlösande egenskaper.

Vad händer under behandlingen?

Behandlingen utförs medan Du sitter. Massagen börjar med en serie vågiga rörelser från axelområdet, varefter den fortskrider till överarmar, nacke och huvud. Slutligen massera öronsnäckorna och, om det behövs, ansiktsområdet. Huvudområdet behandlas effektivt med speciella extrakt utvecklade för denna behandlingsform. Massagerörelser sträcker sig från livliga rörelser till lugnande rörelser. Så här upplever kunden en underbar avkoppling under massagen. Massagen varar i 30 minuter.

Effekter av behandlingen

Behandlingen är perfekt för behandling av stress, huvudvärksproblem, spänningssymptom i nacken eller ett ögonblick av avkoppling. Att stimulera blodcirkulationen och ämnesomsättningen tar bort muskelspänningar och läker hårbotten. Känslan är mycket avslappnad under och efter behandlingen. Den konkreta effekten av behandlingen manifesteras i en behaglig känsla av vila och lugn, vilket lindrar stress och förbättrar koncentrationsförmågan. Effekterna av behandlingen kan vara upp till 24-36 timmar.

Du kan boka tid via tel +46727031473 och +358400295133

Prislista Nätbokning

Orientalisk ansiktsmassage

Kosmetologi tekee itämaista kasvohierontaa asiakkaalle Torniossa.

Orientalisk ansiktsmassage är en behandling som slappnar av ansiktshuden och lyser upp hudfärgen.

Bambuextrakt, som används vid behandlingen, uppfriskar hudtonen, liksom guasha-tekniken som används i massagen. I massagen görs rörelserna parallellt med lymfflödet.

 Resultaten är

  • vätskecirkulation aktivering
  • avlägsnande av slagg
  • aktivering av cellregenerering.

Behandlingen avlägsnar också muskelsmärta och stelhet.

Du kan boka tid via tel +46727031473 och +358400295133

Prislista Nätbokning

Mindfulness massage

Nainen kokeilee mindfulness -hierontaa Torniossa.

Mindfulness är en accepterande, medveten närvaro. Det är ett slags avslappnings- och stresshanteringsmetod. Mindfulness är också förmågan att sluta tänka och uppleva saker som händer runt Dig. Den används för att väcka sinnena och ge sig själv en stund. Mindfulness används för att lära sig att lyssna på sig själv och att acceptera även tankar utan kritik. Vår mindfulness massage bygger på denna idé. 

Massagerörelserna är mycket lätta. Massagen är en avkopplande och lugnande helkroppsmassage, under vilken klienten får glömma världen runt dem.

Du kan boka tid via tel +46727031473 och +358400295133

Prislista Nätbokning