Pidä iho terveenä ja kauniina laadukkailla vartalohoidoilla

Vartalon ihoa tulee hoitaa, sillä vaatteiden alla iho kuivuu, hilseilee ja veltostuu. Oikein hoidettuna vartalon iho säilyy terveenä, kauniina ja kimmoisana. Huolehdi siis ihon kosteuttamisesta, vartalon kuorinnasta ja kuivaharjauksesta läpi vuoden.

Sf-clinikenin vartalohoidoissa käytetään laadukkaita Diego dalla Palma Professional -tuotteita, jotka on kehitetty lisäämään vartalon kauneutta ja torjumaan esimerkiksi selluliittiä, paikallisia rasvakertymiä ja veltostunutta ihoa.

Ammattitaitoiset kosmetologimme tekevät täsmähoitoja vartalolle. Viisi erilaista ammattihoitoa räätälöidään asiakkaan tarpeen mukaisesti vartalon ongelmakohtiin, jolloin hoitojen vaikutus on kaikkein tehokkain. 

Diego dalla Palma Professional Body Bioenergy -vartalohoidot on suunniteltu parantamaan kehon kauneutta ja ehkäisemään esimerkiksi kosmeettista selluliittia, paikallisia rasvakertymiä ja kudosten veltostumista. Asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioidaan vartalohoidoissa.

Vartalohoidot

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Detox

Tehokas ja puhdistava vartalohoito. Parantaa kudosten toimintaa palauttaen aineenvaihdunnan ja poistaen kudokseen kertyneet kuona-aineet. Sopii hyvin nopeaksi ja tehokkaaksi hoidoksi erityisesti heille, jotka kärsivät ”raskaista” jaloista ja turvotuksesta. Sopii myös raskaana oleville henkilöille.

CellDREN     

Poistaa nestettä syvältä kudoksesta. Aktivoi mikroverenkiertoa sekä imunestekiertoa.

Vaikuttaa erityisesti nesteiseen selluliittiin ja ”appelsiini-ihoon”.

CellSLIM     

Tehostaa kudosten hapensaantia ja aineenvaihduntaa muokaten kehoa.

Vaikuttaa erityisesti toisen asteen kosmeettiseen selluliittiin.

CellRESHAPE      

Shokkikäsittely itsepäiselle kosmeettiselle selluliitille. Tasoittaa muhkuraista ihoa. Vaikuttaa kolmannen asteen selluliittiin ja rasvakudokseen laajalti.

Total body FOCUS    

Toimii moninaisesti kosmeettiseen selluliittiin, rasvakertymiin ja veltostuneeseen ihoon. Heille, joilla on paikallisia rasvakertymiä tai kimmoisuuden menettänyttä kudosta.

Vartalon kotihoito 

Säännöllisen vartalon ihon hoitamisen perusta on riittävä uni, lepo, monipuolinen ruokavalio ja liikunta. Ruokavaliossa on syytä välttää kahvia, tupakkaa ja alkoholia, suolaista ruokaa, sokeria, prosessoitua ruokaa, valkaistua viljaa ja runsaasti tärkkelystä sisältäviä ruoka-aineita.

Ruokavalioon on hyvä lisätä

– runsaasti tummanvihreää lehtivihreää 

– runsaasti marjoja

– tuoreita kasviksia ja hedelmiä

– riittävästi vettä.

Säännöllisten elämäntapojen lisäksi huolehdi vartalon ihon kuorinnasta ja kuivaharjauksesta sekä ihon pesemisestä ja kosteuttamisesta. Ihon kuorinta ja kuivaharjaus pitävät ihon pehmeänä ja edistävät vartalovoiteen imeytymistä ihoon. 

Kuivaharjaus vilkastuttaa verenkiertoa, jolloin solujen hapen- ja ravinnonsaanti elpyy, kuona-aineiden poistuminen nopeutuu ja aineenvaihdunta paranee. Kuivaharjaus poistaa tehokkaasti kuolleita ihosoluja, jolloin ihosta tulee pehmeämpi ja sen väri muuttuu paremmaksi.