Kestovärjäys ripsiin ja kulmiin tuo piristystä ilmeeseen

Kestovärjäykset piristävät ilmettä nopealla ja turvallisella tavalla.

Värjäykset voidaan tehdä samaan aikaan sekä silmäripsiin että kulmakarvoihin. Värivaihtoehtoina ovat vaaleanruskea, ruskea, harmaa, musta ja sinimusta. Värejä voidaan sekoittaa keskenään toivotun lopputuloksen saamiseksi. Värin valinnassa kuullaan asiakkaan toivetta ja väri valitaan lähelle hiusten ja ihon omaa väriä.

Värin kesto ripsissä ja kulmissa on noin 3–4 viikkoa. 

Kulmien kestovärjäykseen sisältyy kulmien muotoilu. Kulmien muotoilu on valittavissa tehtäväksi joko pinseteillä, sokerilla tai vahalla. Mikäli karvaa on paljon, sokerointi ja vahaus ovat nopeita ja tehokkaita tapoja poistaa häiritsevät ihokarvat.

Teemme seuraavia hoitoja ripsille ja kulmille:

kestovärjäykset ripsille ja kulmille

kestotaivutukset ripsille

kulmakarvojen laminointi

microblading

Kestovärjäykset

Nainen, jolla kestovärjätyt ripset ja kulmat.

Sf-clinikenillä käytämme Refectocilin kestovärejä ripsien ja kulmien värjäykseen. Meiltä on varattavissa:

(Sisältää kulmien siistimisen nyppien)

  • kestovärjäys kulmiin tai ripsiin  
  • kestovärjäys kulmiin ja ripsiin
  • kulmien muotoilu ja värjäys 
  • ripsien ja kulmien värjäys ja kulmien muotoilu kasvohoidon yhteydessä.

Ikäraja kulmien ja ripsien kestovärjäyksen on 16 vuotta.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Ripsien kestotaivutus

Kosmetologi tekee ripsien kestotaivutusta asiakkaalle Torniossa.

Ripsien kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä alkaen avartaen katsetta ja saaden ripset näyttämään tuuheammilta sekä paksummilta. Ripsien kestotaivutuksen tulos kestää ripsissä noin kuusi viikkoa. Käyttämämme tuote sisältää kollageenia ja kysteiiniä. Ne saavat ripset kaartumaan kauniisti ja tekevät silmistä ilmeikkäät. Kollageeni on yksi ihmiskehossa yleisesti esiintyvä proteiini. Yhdessä aminohappo kysteiinin kanssa sen on todettu edistävän karvan kehitystä ja ravitsevan ja suojaavan ripsiä käsittelyn aikana. Ripset näyttävät huolitelluilta ja täyteläisiltä.

Miten kestotaivutus tehdään?

Ennen ripsien kestotaivutusta keskustelemme asiakkaan kanssa halutusta ripsien kaarevuudesta eli lopputuloksesta. Sen jälkeen valitaan sopivan kokoinen  taivutustyyny, minkä päälle ripset taivutetaan. Permanenttiaineen ja neutraloivan aineen vaikutusajat vaihtelevat tuotemerkistä riippuen. Lopuksi ripset värjätään.

Ikäraja ripsien kestotaivutukseen on 16 vuotta.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Kulmakarvojen laminointi

Nainen, jolla laminoidut kulmat.

Kulmakarvojen laminoinnissa on kyse oman kulmakarvan kohottamisesta (brow lift). Kuten ripsien kestotaivutuksessa, myös kulmien laminoinnissa karvat saadaan permanenttikäsittelyllä asettumaan haluttuun muotoon. Karvan rakennetta muutetaan ja karvan tyveä kohotetaan niin, että kulmakarva on helpommin muokattavissa. Näin kulmakarvoista tulee tuuheamman, näyttävämmän ja paksumman näköiset. 

Miten kulmakarvojen laminointi tehdään? 

Kulmakarvojen laminoinnin alussa keskustelemme asiakkaan kanssa halutusta lopputuloksesta. Sen jälkeen kulmakarvoille levitetään permanenttiaine ja kulmakarva harjataan haluttuun muotoon. Permanenttiaineen vaikutusajan jälkeen karvaan laitetaan neutraloiva aine. Kulmakarvoja harjataan haluttuun muotoon hoidon aikana. Lopuksi kulmakarvat värjätään.

Ikäraja kulmakarvojen laminointiin on 16 vuotta. 

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.