Lymfahieronnalla eroon kasvojen turvotuksista ja niiden aiheuttamista seurauksista

Kasvojen lymfahieronta on rentouttava, imunestekiertoa aktivoiva kevyt hieronta. Hieronnan tavoitteena on edistää imunestekiertoa. Näin aktivoidaan kuona-aineiden poistumista kehosta ja ihonalaiskudoksista mikä näkyy turvotuksen vähentymisenä, ihon värin paranemisena sekä rentoutumisena. Kasvolymfa rentouttavan ja ihoa rauhoittavan vaikutuksen vuoksi se sopii mekaanisen ihonpuhdistuksen jälkeen ihon rauhoittamiseen. Lymfahieronnalla voidaan tehostaa hoidossa käytettävien hoitotuotteiden imeytymistä.

Mikäli kärsit kehon turvotuksesta ja turvotuksen aiheuttamista seurauksista, käänny Sf-clinikenin kosmetologien lymfahierontaan. Lymfahieronnalla  saat kehosta ylimääräiset nesteet liikkeelle.

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Ajanvaraus puhelimitse +358400295133, +358400295135

Hinnasto Nettiajanvaraus
Lymfahieronnan toiminnot.

Lymfahieronnassa tehdään keveitä, pumppaavia hierontaliikkeitä imunestekanavien suuntaisesti. Näin aktivoidaan imunesteen toimintaa mikä näkyy kehossa turvotuksen vähenemisenä sekä rentoutumisena.

Lymfahieronnan tulokset

Mekaaninen, käsin suoritettava lymfahieronta:

– vähentää turvotusta

– vilkastuttaa aineenvaihduntaa

– lievittää kipua

– tehostaa kehon immuunipuolustusjärjestelmää

– edistää kehon ja mielen rentoutumista 

– poistaa kehosta kuona-aineita

– lievittää stressiä

– tehostaa leikkauksista ja traumoista toipumista

Mitä on lymfahieronta?

Lymfahieronnalla  aktivoidaan kehon imunestekiertoa kevein, rytmisin ja manuaalisin ottein. Manuaalinen lymfahoito on kevyttä pumppaavaa hierontaa, joka aktivoi imusuonten pumppaustoimintaa ja stimuloi uusien imusuoniyhteyksien syntymistä. 

Mikä on imusuonisto?

Imusuonisto koostuu imusuonista ja imusolmukkeista. Imusuoniston tehtävänä on palauttaa hiussuonista kudoksiin tihkunut veriplasma verenkiertoon. Imuneste eli lymfa on imusuonissa olevaa nestettä. Imuneste muodostuu veriplasmasta ja kudosnesteestä. Lymfahieronnassa oikealla hieronta tekniikalla vaikutetaan tämän imunesteen eli lymfan kulkeutumiseen. Turvotustilanteessa imuneste ei kierrä kehossa optimaalisesti, jolloin lymfaattisilla  otteilla aktivoidaan imunestekiertoa. Imunesteen kulkeminen suonistossa helpottuu vaikuttaen turvotuksen vähenemiseen.

Kenelle lymfahieronta sopii?

Lymfahieronta  sopii kaikenikäsille henkilöille jotka hakevat apua turvotukseen tai kipuihin. 

Mitä lymfahoidossa tapahtuu? 

Hoidon alussa asiakkaalle tehdään kokonaisvaltainen haastattelu ja analyysi millä kartoitetaan hoidon tavoite. Lymfahieronta tehdään kasvoille ja hierontaliikkeet ovat keveitä ja  pumppaavia. Lymfaattisin  ottein saadaan  imunestettä kulkeutumaan  kohti lähimpiä imusolmukkeita.

Hoidon aikana asiakas voi tuntea keholla nesteenvirtauksen tehostumisen. Hoidon jälkeen on tärkeä juoda vettä runsaasti. Hoito kiihdyttää lymfanestekiertoa ja  aineenvaihduntaa, jolloin kuona-aineet lähtevät liikkeelle ja virtsaneritys lisääntyy.