Kemialliset kuorinnat auttavat monenlaisiin iho-ongelmiin

Sf-clinikenin tarjoamilla kemiallisilla kuorinnoilla voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia kuten pigmenttiläiskiä, aknearpia, valovanhentunutta tai ikääntynyttä ihoa, juonteita sekä epäpuhdasta tai kuivaa ihoa.

Käyttämämme kuorinnat ovat turvallisia eivätkä ne riko ihon pintaa. Kuorintahoitoihin koulutetut kosmetologit tekevät jokaisen tarjoamamme hoidon.

Käytämme vain ammattimaisia ja laadukkaita, kuorivia happoja parantamaan ihon pintaa ja ulkonäköä. Ihonhoidon asiantuntijat auttavat valitsemaan juuri sinulle ja sinun ihollesi sopivan kuorinnan ottaen huomioon toiveesi ja halutun lopputuloksen.

Medik8 on kehittänyt monipuolisen valikoiman kuorintahoitoja. Ne sisältävät Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä ja tekee hoidosta miellyttävämmän.

Olemme myös ottaneet käyttöön erittäin tehokkaan PRX T33 kuorinnan, joka on saatavilla vain klinikoilta, missä tarjolla myös lääketieteellisiä palveluita.

kemiallinen kuorinta - ennen ja jälkeen - naisen kasvot.

Ennen ja jälkeen

Kemiallisen kuorinnan tulokset

Kemialliset kuorinnat

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Rewind Professional Skin Peel

Ihoa uudistavaan kuorintaan tarkoin kehitelty happoyhdistelmä, joka stimuloi kollageenintuotantoa ja vähentää ryppyjä ja juonteita iholla. 

Even Professional Skin Peel

Kirkastava kuorinta, joka sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

Clarity Professional Skin Peel

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

Universal AHA Professional Skin Peel

Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee ihoa. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

Sensitive PHA Professional Skin Peel

Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

Eye Reveal Professional Skin Peel

Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

PRX-T33 neulaton biorevitalisaatio

Prx-t33 -lääkeaine.

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja eri-ikäisille henkilöille. PRX-T33 eli trikloorietikkahappohoito on hellävaraisempi kuin perinteinen TCA-kuorinta. Tämä johtuu sen ainutlaatuisesta, patentoidusta koostumuksesta, joka muodostuu TCA:sta, vetyperoksidista ja kojihaposta. Hoito on suurimmaksi osaksi kivuton eikä aiheuta juurikaan ihon kuoriutumista.

Hoidossa aktiiviset ainesosat ovat keskenään vuorovaikutuksessa ihon solutasolla, mikä edesauttaa solujen uusiutumista ja stimuloi ihon omia kasvutekijöitä. Tämä parantaa ihoa sekä välittömästi että pidemmällä aikavälillä. 

PRX-T33:a käytetään sekä kasvojen että vartalon iholla

– vähentämään ryppyjä ja juonteita

– vähentämään ja poistamaan pigmenttiläiskiä, melasmia ja muuta ihovirheellisyyksiä

– hoitamaan kuivaa ihoa

– parantamaan ihon joustavuutta ja kiinteyttä

– hoitamaan ikääntynyttä ihoa

– korjaamaan arpia ja raskausarpia.

PRXT33 on mahdollista yhdistää moniin esteettisiin hoitoihin, kuten

– injektiohoitoihin

– laseriin

– mesoterapiaan 

– mikroneulaukseen

– mesolankoihin

– PRP-vampyyrihoitoon

Hoito on mahdollista toteuttaa myös postoperatiivisesti. PRXT33 on lääkinnällinen CE-merkitty tuote, jolla on kansainvälinen patentti.

Mitä kemialliset kuorinnat ovat?

Kemialliset kuorinnat ovat ihonhoidollisia prosesseja, jotka perustuvat entsymaattisen kuorinta-aineen tai kemiallisen aineen tehoon. Kuorinta aiheuttaa epidermiksen ja dermiksen solujen kuoriutumisen.

Kemiallisen kuorinnan vaikutukset

Iho on hoidon jälkeen kirkkaampi, tasaisempi, puhtaampi ja sen uudistuminen on käynnistynyt.

Konsultaatiolla kartoitetaan asiakkaan ihon tila ja toivottu hoitotulos. Alkukartoituksen jälkeen päätetään sopiva kuorintavahvuus.

Parhaiden tulosten saamiseksi ja ylläpitämiseksi suosittelemme säännöllisiä kemiallisia kuorintoja sekä kotona jatkettavaa jälkihoitorutiinia.

Milloin kemiallinen kuorinta ei sovi?

Kemialliset kuorinnat eivät sovi herkälle, helposti reagoivalle tai ohentuneelle iholle. Kuorintaa ei suositella raskauden tai imetyksen aikana. Kemiallista kuorintaa ei voida tehdä, mikäli olet allerginen jollekin hoidossa käytettävälle aineosalle tai jos sinulla on krooninen maksa- tai munuaissairaus, aktiviinen bakteeri-, virus- tai sieni-infektio.