Kasvohoidot auttavat pitämään kasvojen ihon terveenä ja hyvinvoivana

Sf-clinikenin kasvohoidoissa käytetään korkealaatuista italialaista Diego dalla Palma -tuotesarjaa. Tuotesarjan tehokkaat hoitolahoidot yhdistettyinä moderniin teknologiaan takaavat ihosi terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin. 

Teemme aina ennen hoitoa perusteellisen konsultoinnin ihon tarpeesta. Tähän tarpeeseen vastataan yksilöllisillä ratkaisuilla, mikä takaa kasvojen iholle juuri oikeat tuotteet ja hoidon. Kosmetologimme ovat sinua varten, ja he suosittelevat ammattimaisin ottein oikeat täsmätuotteet myös ihon kotihoitoon. Näin varmistetaan ihon hyvä terveys sekä kauneus myös hoitojen jälkeen.

Teemme seuraavia hoitoja kasvojen alueelle:

Peruskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot

Silmänympäryshoidot

Kemialliset kuorinnat

Peruskasvohoidot

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Detox, kirkastava

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko omana hoitonaan tai toisen hoidon tai sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä. Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta.

Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan ja raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä.

Moisturising, kosteuttava

Kosteuttava hoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja. Vahvistaa ihon suojatoimintoja ja edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidon sisältämien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas. Vaihtoehtoina Super Plump, Energy Mix ja Chrono Skin -ampullit.

Soothing, rauhoittava

Rauhoittava hoito herkälle ja herkistyneelle iholle sekä ihoille, joilla ilmenee kuivuutta, kiristelyä ja haurautta ulkoisten tekijöiden vaikutuksesta.

Lymfaattinen hieronta auttaa poistamaan toksiineja ihosta ja kudoksesta. Lymfaattinen hieronta   parantaa nestekiertoa kasvojen alueella, edistäen samalla hoidon tasapainottavaa ja ihoa vahvistavaa vaikutusta. Kiristävä tunne ja punoitus vähenevät ja ihosta tulee kirkkaampi.

Purifying, tasapainottava

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle.

Solujen luonnollisen ”bakteeriflooran” tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito.

Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa ja vähentää epäpuhtauksia.

Erikoiskasvohoidot

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Kosmetologi tekee kasvohoitoa asiakkaalle Sf-clinikenillä Torniossa.

Icon time anti-age 50+

Suojaa ihoa ylläpitämällä sen toimintoja, minimoi ulkoa tulevia haittavaikutuksilta ja ehkäisee mikrotulehdusten syntymistä ihossa.

Icon time anti-age 30+

Hoito on kehitetty suojaamaan ihon rakennetta ja korjaamaan iän tuomia merkkejä. Tasoittaa ihon ja tekee siitä kimmoisamman.

Icon time anti-age 40+

Uudistaa väsähtänyttä ihoa ja taistelee veltostumista vastaan. Vaikuttaa ihon normaalien toimintojen ylläpitämiseen ja uusiutumiskykyyn aktivoimalla ihon toimintoja. Soveltuu erityisesti yli 50-vuotiaille ja hormonaalisten muutosten aiheuttamasta ihon kuivuudesta ja veltostumisesta kärsiville.

FILLIFT, kiinteyttävä, kohottava

Esteettisestä lääketieteestä inspiraationsa saanut anti-age -hoito kohottamaan kasvojen piirteitä ja muotoja ja taistelemaan hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan.FILLIFT on esteettisistä hoidoista inspiraationsa saanut ihon ikääntymistä hidastava hoitolinja, joka uudelleenmuotoilee kasvojen piirteitä ja taistelee juonteita vastaan. Tehostettuna kollageenia suojelevalla Collalift®18 -yhdisteellä. 

FILLIFT -linjan innovatiivinen ihon ikääntymistä hidastava vaikutus pohjautuu synergiassa toimiviin uraauurtaviin raaka-aineisiin, jotka ovat saaneet inspiraationsa uusista esteettisen lääketieteen tekniikoista.Hoito voidaan tehdä manuaalisesti tai yhdistämällä hoito Dermafrequency 3D- laitteen kanssa tehtävään hoitoon. 

SKIN MAP – kasvojen ihon yksilöityyn tarpeeseen

SKIN MAP- kasvohoito vastaa ihon eri osa-alueiden yksilöllisiin tarpeisiin. Hoidon alussa ihon tila analysoidaan ja tehdään hoitosuunnitelma. Hoito räätälöidään jokaisella hoitokerralla ihon kuntoa vastaavaksi.

Jokaisella hoitokerralla asiakas saa ainutlaatuisen kokemuksen, joka on yksilöllisesti hänen ihonsa tarpeisiin räätälöity. Jokainen iho on yksilöllinen ja muuttuu jatkuvasti. Kauniin ja tasapainoisen ihon salaisuus on kohdistettu ja yksilöllinen ihokoodi.

SKIN MAP – hoito tehdään kohdennetusti kasvojen 4 osa-alueeseen: herkkä alue, rasvoittuva alue, kiinteyttä tarvitseva alue, hyperpigmentoitunut, epätasainen alue Jokainen alue arvioidaan pohjautuen asiakkaan tuntemuksiin ja havaintoihin.

Resurface2-kasvohoidot

Resurface2 on innovatiivinen, tehokas ja ammattimainen työkalu. Se takaa loistavan ja näkyvän lopputuloksen sekä uusiutuneen ihon ilman epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja tulehdusprosesseja. Hoito vähentää näkyvästi ryppyjä, aknearpia ja epäpuhtauksia. Se tasoittaa ihoa kunnioittaen samalla ihon herkkää tasapainoa. 

Resurface2 fresh-up

Pohjustava hoito, joka tasapainottaa ja valmistaa sitä kuorintahoidoille. Ideaali asiakkaalle, joka kokee ihon kirkkauden heikentyneen tai jonka iholla on värivirheitä ja epätasainen pinta. 

Resurface2 – proAge -kasvohoito

Erityinen anti-age-hoito. Ideaali asiakkaalle, jolla on selkeitä ikääntymisen merkkejä ja juonteita. 

Resurface2 – skinRefine -kasvohoito

Erityinen hoito ihon virheille. Ideaali asiakkaalle, jolla on värivirheitä, aknearpia tai epätasainen iho.

Silmänympärysihon hoidot

GLOBAL EYECON- silmänympärysihonhoito

Hoito on kehitetty erityisesti silmänympärysiholle. Kyseessä on yhdistelmähoito, joka koostuu kemiallisesta kuorinnasta sekä mikroneulauksesta.  Dermapen- mikroneulauksen avulla imeytetään silmänympärysiholle aktiivisia aineita. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi kolme hoitoa tehdään kuurina kolmen viikon välein.

Global eyecon- hoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoito auttaa silmien alueen turvotukseen, tummiin silmänympäryksiin, madaltaa silmien ympärillä olevia juonteita sekä vähentää epätasaista pigmentaatiota.

Silmänympärysiho on ohuempaa kuin kasvojen iho. Silmänympärysiholla on vähäinen talineritys ja kosteuden haihtuminen on runsasta. Tämän vuoksi stressi, väsymys, tupakointi ja vääränlainen ruokavalio vaikuttavat silmänympärysihoon heikentävästi. Jotta silmänympärysiho pysyisi kauniina ja kosteutettuna, on hyvä syödä terveellisesti ja juoda runsaasti vettä. Muista huolehtia myös riittävästä levosta ja rentoutumisesta. Silmänympärysihon hoidossa käytetään Radiofrekvenssilaitetta.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.