Kasvohoidot auttavat pitämään kasvojen ihon terveenä ja hyvinvoivana

Sf-clinikenin kasvohoidoissa käytetään korkealaatuista italialaista Diego dalla Palma -tuotesarjaa. Tuotesarjan tehokkaat hoitolahoidot yhdistettyinä moderniin teknologiaan takaavat ihosi terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin. 

Teemme aina ennen hoitoa perusteellisen konsultoinnin ihon tarpeesta. Tähän tarpeeseen vastataan yksilöllisillä ratkaisuilla, mikä takaa kasvojen iholle juuri oikeat tuotteet ja hoidon. Kosmetologimme ovat sinua varten, ja he suosittelevat ammattimaisin ottein oikeat täsmätuotteet myös ihon kotihoitoon. Näin varmistetaan ihon hyvä terveys sekä kauneus myös hoitojen jälkeen.

Teemme seuraavia hoitoja kasvojen alueelle:

Peruskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot

Silmänympäryshoidot

Kemialliset kuorinnat

Peruskasvohoidot

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Detox

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko omana hoitonaan tai toisen hoidon tai sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä. Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta.

Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan ja raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä.

Moisturising

Kosteuttava hoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja. Vahvistaa ihon suojatoimintoja ja edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidon sisältämien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas. Vaihtoehtoina Super Plump, Energy Mix ja Chrono Skin -ampullit.

Sensitive

Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä. Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina toimivat etanaseerumi ja ProSense-peptidit. Hoidon sisältämä lymfaattinen hieronta edistää nesteiden ja kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenevät ja ihosta tulee kuulas. Hoitokokonaisuudella (1–3 hoitoa) saadaan loistavia tuloksia couperosa-iholle.

Purifying

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle.

Solujen luonnollisen ”bakteeriflooran” tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito.

Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa ja vähentää epäpuhtauksia.

Erikoiskasvohoidot

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Kosmetologi tekee kasvohoitoa asiakkaalle Sf-clinikenillä Torniossa.

Icon time 1

Suojaa ihoa ylläpitämällä sen toimintoja, minimoi ulkoa tulevia haittavaikutuksilta ja ehkäisee mikrotulehdusten syntymistä ihossa.

Icon time 2

Hoito on kehitetty suojaamaan ihon rakennetta ja korjaamaan iän tuomia merkkejä. Tasoittaa ihon ja tekee siitä kimmoisamman.

Icon time 3

Uudistaa väsähtänyttä ihoa ja taistelee veltostumista vastaan. Vaikuttaa ihon normaalien toimintojen ylläpitämiseen ja uusiutumiskykyyn aktivoimalla ihon toimintoja. Soveltuu erityisesti yli 50-vuotiaille ja hormonaalisten muutosten aiheuttamasta ihon kuivuudesta ja veltostumisesta kärsiville.

White Light

Palauttaa kirkkauden ja säteilyn kasvoillesi ihotyypistäsi ja iästäsi riippumatta. Hoito kirkastaa ja tasoittaa värivirheitä selkeästi jo ensimmäisellä kerralla. Auttaa myös iän mukanaan tuomiin pigmenttimuutoksiin ja juonteisiin.

FILLIFT – kasvohoito

Esteettisestä lääketieteestä inspiraationsa saanut anti-age -hoito kohottamaan kasvojen piirteitä ja muotoja ja taistelemaan hienoja juonteita ja ryppyjä vastaan.FILLIFT on esteettisistä hoidoista inspiraationsa saanut ihon ikääntymistä hidastava hoitolinja, joka uudelleenmuotoilee kasvojen piirteitä ja taistelee juonteita vastaan. Tehostettuna kollageenia suojelevalla Collalift®18 -yhdisteellä. 

FILLIFT -linjan innovatiivinen ihon ikääntymistä hidastava vaikutus pohjautuu synergiassa toimiviin uraauurtaviin raaka-aineisiin, jotka ovat saaneet inspiraationsa uusista esteettisen lääketieteen tekniikoista.Hoito voidaan tehdä manuaalisesti tai yhdistämällä hoito Dermafrequency 3D- laitteen kanssa tehtävään hoitoon. 

Resurface2-kasvohoidot

Resurface2 on innovatiivinen, tehokas ja ammattimainen työkalu. Se takaa loistavan ja näkyvän lopputuloksen sekä uusiutuneen ihon ilman epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja tulehdusprosesseja. Hoito vähentää näkyvästi ryppyjä, aknearpia ja epäpuhtauksia. Se tasoittaa ihoa kunnioittaen samalla ihon herkkää tasapainoa. 

Resurface2 fresh-up

Pohjustava hoito, joka tasapainottaa ja valmistaa sitä kuorintahoidoille. Ideaali asiakkaalle, joka kokee ihon kirkkauden heikentyneen tai jonka iholla on värivirheitä ja epätasainen pinta. 

Resurface2 – proAge -kasvohoito

Erityinen anti-age-hoito. Ideaali asiakkaalle, jolla on selkeitä ikääntymisen merkkejä ja juonteita. 

Resurface2 – skinRefine -kasvohoito

Erityinen hoito ihon virheille. Ideaali asiakkaalle, jolla on värivirheitä, aknearpia tai epätasainen iho.

Hoitosarja, 4 hoitoa

Hoitosarja, 6 hoitoa

Silmänympärysihon hoidot

Silmänympärysiho on ohuempaa kuin kasvojen iho. Silmänympärysiholla on vähäinen talineritys ja kosteuden haihtuminen on runsasta. Tämän vuoksi stressi, väsymys, tupakointi ja vääränlainen ruokavalio vaikuttavat silmänympärysihoon heikentävästi. Jotta silmänympärysiho pysyisi kauniina ja kosteutettuna, on hyvä syödä terveellisesti ja juoda runsaasti vettä. Muista huolehtia myös riittävästä levosta ja rentoutumisesta.

Palveluumme kuuluu kaksi silmänympärysihon hoitoa, joissa käytetään radiofrekvenssilaitetta:

– RF-laitehoito + icon time -naamio + ripsien ja kulmien kestovärjäys  

– RF-laitehoito + icon time -naamio

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.