Jalka- ja käsihoidot auttavat pitämään ihon kosteutettuna ja nuorekkaana

Jalat ja kädet pysyvät nuorekkaina, kun niiden ihosta ja kynsistä pidetään huolta. Sf-cliniken tarjoaa käsille ja jaloille kosmetologien tekemiä kosmeettisia perushoitoja.

Iho on kehon suurin elin, jonka tehtävistä yksi on suojata ihoa. Jotta ihon suojamekanismi toimisi, ihon kosteuspitoisuus on pidettävä tasapainossa. Jalkojen ja käsien ihoa tulee huoltaa rasvaamalla ihoa päivittäin. Koska käsien iho on jatkuvasti alttiina ulkopuoliselle rasitukselle, käsiä on hyvä rasvata useamman kerran päivässä. Näin kosteuspitoisuus pysyy tasapainossa ja ihon suojamekanismi toimii. Mikäli iho pääsee kuivumaan, iho rikkoutuu ja on altis infektioille. 

Kotihoidon lisäksi voit tehostaa ihosi vointia ja saapua taitavien kosmetologiemme jalka- ja käsihoitoon.

Tarjoamme seuraavia palveluja:

Jalkahoito

Käsihoito

Kestolakkaukset sormiin tai varpaisiin

Rentouttava jalkahoito Torniossa.

Jalkahoito

Sf-clinikenin jalkahoito sisältää jalkojen analyysin ja tavoitteen määrittelyn, minkä jälkeen jalat kylvetetään. Kylvyn jälkeen hoidamme kynnet, kynsinauhat ja mahdolliset ihomuutokset. Ihomuutoksia voivat olla känsät, sarveistumat, kovettumat ja hautumat. Käytämme jalkahoidoissa tarvittaessa jalkaporaa. Hoitoon sisältyvät myös jalkahieronta ja kynsien lakkaus asiakkaan niin halutessa. Mikäli jalkasi tarvitsevat perusteellisemman jalkahoidon niin meillä on tarjolla myös vaativa jalkahoito.

Perusjalkahoidon ja vaativan jalkahoidon lisäksi tarjoamme kokonaisvaltaista Luksus – jalkahoitoa. Hoito sisältää jalkojen kuorinnan, kynsien hoidon sekä jalkojen ihon hoidon. Hoitoon sisältyy naamio sekä hieronta jaloille.  Naamion vaikutusaikana kasvoille tehdään rentouttava paineluhieronta.

Jalkojen kotihoito jalkahoitojen välissä

Jalkojen kotihoidossa tärkeintä on jalkojen ihon säännöllinen rasvaaminen, mikä ennaltaehkäisee mahdollisia känsiä ja kovettumia. Jalat on hyvä pestä päivittäin haalealla vedellä. Pesun jälkeen varpaanvälit tulee kuivata tarkasti, jotta vältytään mahdollisilta varpaanvälien maseeraatioilta eli hautumilta. Kynnet leikataan suoraan ja kynsien reunat pyöristetään kevyesti viilaa apuna käyttäen. Kynnen tehtävänä on suojata varpaan päähän tulevaa painetta ja kosketusta, minkä vuoksi kynsi ei saa olla liian lyhyt. Kynsi on sopivan pituinen, kun sen reuna on varpaan päässä.

Jalkojen ihon terveydessä tulee huomioida sukat. Sukat suojaavat jalkaterää ja poistavat iholta kosteutta. Tämän vuoksi sukan on oltava oikean kokoinen eikä se saa painaa jalkapöytää eikä säärtä. Sukan materiaaliin on hyvä kiinnittää huomiota.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Käsihoidot tekevät käsistä ihanan pehmeät.

Käsihoito

Sf-clinikenin käsihoito sisältää ihon analyysin ja hoidon tavoitteen määrittelyn. Käsihoito aloitetaan kynsien hoitamisella, viilauksella ja kynsinauhojen hoitamisella. Käsihoitoon sisältyy kynsien lakkaus ja käsihieronta. 

Käsien kotihoito käsihoitojen välissä

Käsien päivittäinen pesu ja kuivaus ovat käsien hoidon tärkeimmät alueet. Päivittäinen käsien ihon rasvaaminen riittävän kosteuttavalla käsivoiteella pitää ihon pehmeänä ja joustavana. Kynnet lyhennetään viilaamalla. Kynsinauhoihin on hyvä käyttää joko kynsinauhavoidetta tai kynsinauhaöljyä. Näin kynsinauhat pysyvät terveinä eivätkä kuivu. Kuivat kynsinauhat rikkoutuvat helpommin ja kynsinauhojen suojaustehtävä horjuu. Kynsivallin tulehdus on tällöin mahdollinen.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Vaalea kestolakkaus kynsiin Sf-clinikeniltä Torniossa.

Kestolakkaukset sormien ja varpaiden kynsiin

Kestolakkaus on pitkäkestoinen luonnonkynnen kaunistaja, joka kestää kynnellä pidempään kuin tavallinen kynsilakka. Kestolakkaus voidaan tehdä sormien ja varpaiden kynsiin. Kestolakkaus tehdään luonnonkynnelle. Sen avulla ei siis voida pidentää luonnonkynnen pituutta.

Kestolakkaus on nopea, kynsiä kaunistava hoito, jonka voi yhdistää jalkahoidon tai käsihoidon yhteyteen. Kestolakkaus itsenäisenä hoitona kestää 30–45 minuuttia, mikäli asiakkaalla ei ole entisiä kestolakkauksia. Vanhan kestolakkauksen poistoon kuluu noin 30 minuuttia.

Miten kestolakkaus tehdään? 

Kestolakka levitetään luonnonkynnelle samoin kuin tavallinen kynsilakka. Ensimmäiseksi laitetaan pohjakerros, joka kovetetaan LED-lampun avulla. Sen jälkeen kynnelle levitetään valittu värilakka, joka kovetetaan LED-lampulla. Lopuksi kynnelle levitetään päällyslakka ja kynsinauhoille laitetaan hoitava kynsinauhaöljy. Teemme peruslakkauksia yleensä yhdellä värillä.

Kestolakka pysyy kynsissä noin 2–4 viikkoa. 

Kestolakkaus sopii henkilöille, jotka ovat tyytyväisiä kynsiensä sen hetkiseen luonnolliseen pituuteen. 

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.