Mesoterapia elvyttää ja ravitsee ihoa tehden siitä nuorekkaan

Mesoterapia on ihoa nuorentava hoito.

Mesoterapia on tehokas, ihoa nuorentava hoito, joka ravitsee, elvyttää ja kosteuttaa ihoa. Samalla se parantaa ihon laatua, lisää kimmoisuutta ja tasoittaa pintaryppyjä. Mesoterapiassa ihoon ja ihon alle ruiskutetaan erilaisia ainesosia, kuten esimerkiksi vitamiineja, aminohappoja ja hyaluronihappoa. Hoito sopii esimerkiksi kasvoille, kaulalle, dekolteelle ja kämmenselkiin. Mesoterapia ei siis ole sama kuin Meso Roller -mikroneulaushoito. Kaulan alueen rasvanpoistossa pistokset annetaan syvemmälle ihonalaiseen rasvakudokseen. Tällainen hoito voidaan tehdä esimerkiksi kaksoisleuan rasvakertymään.

Mesoterapiaa suositellaan sarjahoitona 3–5 kertaa 1–2 viikon välein, jolloin tulokset ovat paremmat ja pitempiaikaiset. Hoidon voi ottaa myös yksittäishoitona, mikäli halutaan pikaista ihon virkistystä. Myös sarjahoidon jälkeen voi ottaa yksittäisiä hoitoja 3–5 kuukauden kuluttua tai tarpeen mukaan.

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Mikäli et löydä aikaa nettivarauksesta ota yhteys ensisijaisesti puhelimitse p. +358400295133, +358400295135 tai sähköpostilla jaana (at) sf-cliniken.fi

Hinnasto Nettiajanvaraus

Mitä mesoterapiahoidossa tapahtuu?  

Sf-clinikenillä mesoterapiassa ihon kerroksiin pistetään pienin pistoin juuri sinulle sopivia tuotteita. Hoitoihin on olemassa valmiita cocktaileja, mutta tarvittaessa täsmätuotteita valitaan juuri sen mukaan, mitä halutaan hoitaa. Kosteuttamiseen, kiinteyttämiseen ja ryppyjen hoitoon valitaan juuri niille sopivat tuotteet.

Hoidon vaikutukset 

Hoito aktivoi ihon fibroplasti-soluja ja vaikuttaa kollageenin tuotantoon. 

Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä ohimenevää punoitusta sekä laikukkuutta muutaman tunnin ajan.

Hoidoilla voidaan hidastaa ihon vanhenemisprosessia. Mesoterapiahoito

– ravitsee

– elvyttää

– kosteuttaa ihoa

– parantaa ihon laatua

– lisää ihon kimmoisuutta

– tasoittaa pintaryppyjä. 

Kenelle mesoterapia sopii? 

Tuotevalikoimassamme on tuotteita 30-vuotiaan tai sitä vanhemman ihon hoitoon. Mesoterapia on yksi esteettisistä hoidoistamme. Toteutamme sen joko yksittäishoitona tai yhdistelmähoitona jonkun muun hoidon kanssa. Hoitotapa riippuu ihon kunnosta ja lähtötilanteesta.