Käytämme täyteainehoidoissa ainoastaan markkinoiden turvallisimpia ja tunnetuimpia ei-pysyviä täyteaineita

Täyteaineet jaetaan pysyviin ja ei-pysyviin täyteaineisiin. Käytämme ainoastaan markkinoiden turvallisimpia ja tunnetuimpia ei-pysyviä täyteaineita. Kysymys on kasvoille tulevista täyteaineista, joiden laadusta emme tingi.

Sf-clinikenillä käytettävä täyteaine on kristallinkirkasta geeliä, jota ruiskutetaan ihon alle pieninä määrinä palauttamaan ihon tilavuutta ja rakennetta. Täyteaine sisältää hyaluronihappoa, jota esimerkiksi nivelissämme on luontaisesti. Käyttämämme tuotteen hyaluronihappo ei ole eläinperäistä, joten ihotestejä ei tarvita. Allergisten ja yliherkkyysreaktioiden riski on erittäin pieni.

Kokemus täyteainehoitojen tekemiseen 

Nykyisin asiakkaat hakevat kokonaisvaltaisia tuloksia. Täyteainehoidot ovat usein osa hyvää, luonnollista ja kokonaisvaltaista lopputulosta.

Sf-clinikenillä on yli 12 vuoden kokemus täyteainehoidoista. Henkilökunta päivittää osaamistaan esimerkiksi erilaisten pistotekniikoiden osalta vuosittain. Koulutuksissa käydään pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Kouluttajina toimivat alan huippuosaajat. Sf-clinikenillä täyteainehoitoja tekee ainoastaan koulutettu, pitkään alalla ollut sairaanhoitaja. Vastuulääkärinä toimii talon oma lääkäri.

Restylane -täyteainehoidot Sf-clinikeniltä Torniossa.

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Mikäli et löydä aikaa nettivarauksesta ota yhteys ensisijaisesti puhelimitse p. +358400295133, +358400295135 tai sähköpostilla jaana (at) sf-cliniken.fi

Hinnasto Nettiajanvaraus

Täyteainehoidon vaikutukset 

Täyteaineet tasoittavat ryppyjä, muotoilevat kasvonpiirteitä, tekevät huulista täyteläisemmät ja täyttävät juonteita. Tuotteita on olemassa eri vahvuisia. Pieniin tai pinnallisiin juonteisiin laitetaan ohuempaa täyteainetta, mutta esimerkiksi poskipäihin tarvitaan vahvaa volyymia sisältävää tuotetta.

Sairaanhoitaja päättää, mikä tuote ja vahvuus kullekin asiakkaalle sopii parhaiten. Hoitomahdollisuuksia on paljon erilaisia. Käsittelyt räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja tulokset ovat nähtävissä välittömästi. Hoidon lopputulos on parhaimmillaan muutaman viikon päästä hoitokerrasta. 

Meillä käytettävän täyteainehoidon edut

– Käsittelyn lopputulos on pitkäkestoinen.

– Hoito stimuloi kollageenin tuotantoa.

– Hoito parantaa ihon laatua käsitellyiltä alueilta.

– Aine piristää kasvojen ilmettä jo yhden hoitokerran jälkeen.

Hoidon tulos kestää yleensä 6–12 kuukautta. Viimeaikaisissa kliinisissä tutkimuksissa on osoitettu, että yhden uusintakäsittelyn vaikutus kestää jopa 18 kuukautta.

Huulien lopputuloksen ylläpitämiseksi tarvitaan yleensä uusintakäsittely kolmen kuukauden kuluessa ensimmäisestä hoitokerrasta. Sitä seuraava käsittely tehdään  kuuden kuukauden kuluessa. Tämän jälkeen ylläpitohoito on hyvä tehdä kerran vuodessa.

Kenelle hoitoa ei tehdä? 

Hoitoa ei tehdä raskaana oleville eikä henkilöille, joilla on akuutti tulehdustila kehossa. Huulten ja huulten ympärysalueen ihon täyteainehoitoja ei tehdä, mikäli sinulla on aktiivinen herpes. 

Hyaluronihappopohjaisille täyteaineille löytyy myös vasta-aine, mikäli ilmenisi esimerkiksi verenkiertoon liittyviä ongelmia tai jos tulos ei ole toivottu.