Vi har specialiserat oss på injektionsbehandlingar i över 10 år

Skönhetstrender förändras, men naturlig skönhet kvarstår. Sf-cliniken har mer än 10 års erfarenhet av injektionsbehandlingar. Slutresultaten är naturliga och kundernas önskemål beaktas alltid.

På följande sidor skiljer man mellan fillers, botulinumbehandlingar, andra hyaluronsyrabehandlingar och olika vitaminbehandlingar som injiceras i huden. Fillersbehandlingar injiceras under huden, botulinumbehandlingar ges intramuskulärt.

Injektionsbehandlingar kan jämna ut och fylla rynkorna med åldersförändringar i ansiktet. Dessutom är det möjligt att korrigera indragningar orsakade av vissa typer av ärr med injektionsbehandlingar. Injektionsbehandlingar har vuxit i popularitet eftersom de föryngrar och fräschar upp utseendet säkert utan lång återhämtningstid.

Ofta uppnås bästa möjliga resultat när de olika behandlingarna som nämns ovan kombineras med behandling av olika typer av problemområden. Dessutom kan behandlingar göras effektivare genom maskinbehandlingar och kosmetologiska behandlingar eller vid behov med plastikkirurgi.

Vilken behandling eller kombination av behandlingar är bäst och lämpligast för Dig? Du får svar på detta i en sjuksköterskekonsultation, där vår erfarna injektionssjuksköterska Jaana Saloniemi planerar Din behandling. Arbetet och erfarenheten av Jaanas verksamhet har erkänts till exempel med de skandinaviska prisvinnarna 2016.

Fillers Botulinumtoxin

De vanligaste användningarna av injektionsbehandlingar

Du kan boka en tid via telefon eller nätbokning

Du kan boka tid via tel +358400295133, +46727031473.

Nätbokning

Vem är injektionsbehandlingen lämplig för?

Injektionsbehandlingar är lämpliga för vuxna i alla åldrar.

De vanligaste användningarna av injektionsbehandlingar är till exempel

– läppfyllning och formning

– kindmarkering, volym på kinder

– ansiktsdesign som en mer upprätt haklinje eller höjda ögonbryn

– utjämning av rynkor i mungipor

– utjämnande rynkor i pannan och runt ögonen

– uppfriskande slapp och trött hud

– akneärr.

Säker behandling

Säkerheten vid behandlingen är viktig för oss och därför utförs alltid injektionsbehandlingar i vår klinik av en sjuksköterska som är utbildad i behandlingarna. Våra sjuksköterskor, utbildade av de mest erfarna experterna i Skandinavien och Europa, är certifierade sjuksköterskor. Vi använder endast undersökta och högkvalitativa produkter i våra behandlingar. Den ansvariga läkaren är också inblandad i behandlingarna vid behov.

Effektens hållbarhet vid injektionsbehandlingar

Effekten av injektionsbehandlingar beror på vad, var och med vilka produkter behandlingarna utförs. I ansiktet varar effekten från några månader upp till över ett år. Exponeringstiden är individuell. Återkommande behandlingar påverkar också resultatet. Effekterna av behandlingarna är inte permanenta, men genom att behålla behandlingarna regelbundet är åtgärdens längd längre.

Samråd

Du kan boka en konsultation där sjuksköterskan kommer att utvärdera Dina behandlingsmål och önskemål. Baserat på konsultationen kommer vi att göra en behandlingsplan för Dig med målet att få ett naturligt resultat.