Estetiska tjänster

Jaana Saloniemi - esteettisten hoitojen ammattilainen asiakkaan kanssa.

Estetiska tjänster avser injektionsbehandlingar och maskinbehandlingar. De inkluderar också en kosmetolog. Du hittar mer information under hälsotjänster.

Utvecklingen av estetiska behandlingar började på Sf-cliniken 2008. Viktiga värden i behandlingar är pålitlighet, etik, moral samt utbildning och erfarenhet inom området.

Pålitlighet av kvalitetsprodukter som har funnits på marknaden länge, där behandlingar har utförts över hela världen och där forskningsresultat också kan hittas. Pålitligheten förbättras också av lång erfarenhet inom området och omfattande utbildning.

Huvudmålet för behandlingar är ett naturligt resultat. Om behandlingen enligt vår uppfattning inte kan uppnå ett naturligt slutresultat eller om vi anser att behandlingen inte är till nytta för kunden, kommer behandlingen inte att utföras.

Idag syftar estetiska behandlingar till helhetsresultat som inkluderar flera möjliga behandlingspaket. De inkluderar också olika behandlingar utförda av ett tvärvetenskapligt team vid Sf-cliniken, såsom behandlingar utförda av kosmetologer eller plastikkirurger.