Borttagning av störande hudhår med Sf-cliniken antingen genom socker eller vaxning

Hårets funktion är att skydda kroppen såväl som ansiktet. Ibland upplevs dock hår som irriterande, i vilket fall man vill bli av med dem. Det finns flera olika metoder för hårborttagning. Sf-cliniken erbjuder vaxning och socker för att ta bort irriterande hår.

Sf-cliniken erbjuder följande tjänster:

Vaxning

Sockring

Hårborttagning med vaxning

Ihokarvojen poisto vahaten.

Vaxning är ett traditionellt och effektivt sätt att ta bort störande hår. Den är lämplig för olika delar av kroppen och på grund av sin goda vidhäftning kan den användas för att ta bort ännu längre hår. Vaxet appliceras längs hårets växtriktning och dras bort mot växtriktning., vilket gör att huden blir jämn i flera veckor. Underhållning för vaxning är 4 till 5 veckor.

Varför vaxning?

Fördelen med vaxning är dess vidhäftning, vilket gör den lämplig för att ta bort ännu starkare hår. Vid vaxning appliceras talk först på håret så att vaxet fäster bättre på håret. Slutligen rivs vaxet och håret som fäster vid det med en remsa tyg. Detta är en snabb hårborttagningsmetod.

Du kan boka tid via tel +46727031473 och +358400295133

Hårborttagning med socker

Kosmetologi sokeroi asiakkaan säärtä.

Sockring är en antibakteriell och antiseptisk hårborttagningsmetod som försiktigt tar bort inte bara hår utan också döda hudceller. Sockring kan göras säkert för hela kroppen, även för de mest känsliga områdena. Resultatet är hårlös, silkeslen och mjuk hud. Sockring är lämplig för att ta bort störande hudhår för både män och kvinnor. Socker kan användas för att ta bort hudhår från ansiktsområdet, armhålorna, benen, låren, ryggen, bikinilinjen, könsorganet och armarna.

Varför sockring?

Med hjälp av sockring med rätt teknik kan förutom hår även döda hudceller tas bort. Resultatet är en hårlös, slät och hälsosam hudyta. Fördelen med sockring är att den är lämplig för alla typer av hår och hud. Socker är en 100% naturlig produkt och innehåller inga allergener. Sockring är hygieniskt och gör att hår kan tas bort i tillväxtriktningen. På så sätt går håret inte av och huden förblir hårlös längre.

Du kan boka tid via tel +46727031473 och +358400295133

Borttagningstid (sockring eller vaxning)

– överläpp 15 min

– ansikte (3 områden) 30 min

– armhålor 30 min

– armar 40 min

– bikinilinje 30 min

– ben eller lår 40 min

– ben och lår 60 min

– paket: ben, armhålor, bikinilinje 60 min

– brasiliansk 60 min (första gången)

– brasiliansk 45 min (behandlingsintervall 5-6 veckor)

– rygg eller bröst 40 min

Eftervård efter hårborttagning

Efter hårborttagning rekommenderas inte bastu eller sport (svettning) i 12 timmar.

Undvik att använda deodorant i 12 timmar om hår i armhålan har tagits bort. Om Du tar bort ansiktshår, undvik smink i 12 timmar. Skydda Din hud från solen och återfukta områden där hår har tagits bort.