Bli av med svullnad och dess följder med lymfmassage

Lymfmassage i ansiktet är avslappnande,  vätske- circulationsaktiverande. Syftet med massagen är befrämjande av vätskecirkulationen.

På det här viset aktiveras slaggämnen att försvinna från kroppen och vävnaderna, vilket minskar svullnad och ger fräschör till huden och avslappning. Ansiktslymfmassage passar även efter mekanisk hudrengöring för att lugna huden. Med lymfmassage man kan underlätta produkterna att effektivare  gå in i huden.

Ifall Du lider av svullnad och dess följder , vänd Dig till Sf-klinikens lymfmassage i ansiktet. Med lymfmassage får Du överflödig vätska att försvinna.  

Du kan boka en tid via telefon eller nätbokning

Du kan boka tid via tel +46727031473 och +358400295133

Prislista Nätbokning
Lymfahieronnan toiminnot.

Man använder lätta, pumpande massagerörelser längs lymfkanalerna. Detta aktiverar lymfan, vilket syns i de minskad svullnad och avslappning i kroppen.

Lymfmassage effekter

Mekanisk lymfmassage:

– zminskar svullnad

– förbättrar ämnesomsättning

– lindrar värk

– förstärker kroppens immunförsvar

– hjälper kroppen och psyket att slappna av

– för bort slaggämnen ur kroppen

– lindrar stress

– hjälper kroppen av  återhämta sig efter operationer och trauma

Vad är lymfmassage?

Med lymfmassage aktiverar man kroppens vätskecirkulation genom att använda dom lätta rytmiska och manuella greppen. Manuell lymfmassage är lätt pumpande massage som aktiverar lymfkärlen och stimulerar tillökning av nya kärl.

Vad är lymfkärl?

Lymfsystemet består av lymfsystem och lymfkörtlar. Lymfsystemets funktion är att återställa plasman som sipprat från kapillärerna in i vävnaderna i blodomloppet. Lymfa är en vätska i lymfsystemet. Lymfan består av blodplasma och vävnadsvätska. I lymfmassage påverkar rätt massageteknik transporten av denna lymfa. Vid ödem cirkulerar inte lymfvätskan optimalt i kroppen, varigenom lymfatiska extrakt aktiverar lymfcirkulationen. Passagen av lymfa i kärlsystemet underlättas, vilket bidrar till minskningen av ödem.

Vem är lämplig för lymfmassage?

Lymfmassage är lämplig för människor i alla åldrar som söker hjälp med svullnad eller smärta.

Vad händer i lymfterapi?

I början av behandlingen får kunden en omfattande intervju och analys för att kartlägga behandlingens mål. Lymfmassage som görs i ansiktet är lätta och pumpande. Lymfmassage gör att lymfan migrerar till närmaste lymfkörtlar.

Under behandlingen kan kunden känna en ökning av vätskeflödet i kroppen. Efter behandling är det viktigt att dricka mycket vatten. Behandlingen påskyndar lymfvätskans cirkulation och metabolism, vilket medför att utsöndringen av avfallsprodukter ökar och urinutsöndringen ökar.