Kemisk peeling hjälper till med en mängd olika hudproblem

De kemiska peeling som erbjuds av Sf-cliniken kan användas för att behandla ett brett spektrum av hudproblem såsom pigmentfläckar, akneärr, lätt åldrad eller åldrad hud, fina linjer och oren eller torr hud.

Peelingen som vi använder är säker och skadar inte ytan på huden. Kosmetologer utbildade i peelingbehandlingar gör varje behandling vi erbjuder.

Vi använder endast professionella och högkvalitativa exfolierande syror för att förbättra hudens yta och utseende. Hudvårdsexperter hjälper Dig att välja rätt peeling för Dig och Din hud, med hänsyn till Dina önskemål och önskat resultat.

Medik8 har utvecklat en mängd olika exfolierande behandlingar. De inkluderar Time Release-teknik, som minimerar hudirritation och gör behandlingen bekvämare.

kemiallinen kuorinta - ennen ja jälkeen - naisen kasvot.

Före och efter

Resultat av kemisk peeling

Kemiska peelingar

Du kan boka tid via tel +46727031473 och +358400295133

Rewind Professional Skin Peel

En noggrant utvecklad syrakombination för hudföryngrande peeling som stimulerar kollagenproduktionen och minskar rynkor och fina linjer på huden.

Even Professional Skin Peel

Ljusnande peeling lämplig för solskadad, hyperpigmenterad och ojämn hud. Hjälper till att jämna ut hudton och konsistens.

Clarity Professional Skin Peel

En effektiv kombination av syror som absorberas djupt i hudens porer, rengör och balanserar talgutsöndringen. Minskar föroreningar omedelbart och förhindrar bildandet av nya.

Universal AHA Professional Skin Peel

Lämplig för alla hudtyper och alla hudproblem. Lyser upp huden visuellt och gör den mjukare. Balanserar talgutsöndringen och ger näring åt huden. Det perfekta valet för första peelingen eller för att bibehålla behandlingsresultat efter seriebehandling.

Sensitive PHA Professional Skin Peel

Designad för behandling av mycket känslig hud och hud som är benägen för rodnad. Utjämnar hudens struktur och ton och stärker hudlagren.

Eye Reveal Professional Skin Peel

Den mycket mjuka peeling är perfekt för att behandla tecken på åldrande av den känsliga huden runt ögonen.

PRX-T33 kemisk peeling

Prx-t33 -lääkeaine.

Behandlingen är lämplig för alla hudtyper och människor i olika åldrar. PRX-T33 eller triklorättiksyra är mildare än traditionell TCA-peeling. Detta beror på dess unika, patenterade komposition bestående av TCA, väteperoxid och kojinsyra. Behandlingen är för det mesta smärtfri och orsakar lite hudskalning.

Vid behandlingen interagerar de aktiva ingredienserna med varandra på cellulär nivå i huden, vilket främjar cellregenerering och stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer. Detta förbättrar huden både omedelbart och på lång sikt.

PRX-T33 används på både ansikts- och kroppshud

– för att minska rynkor och fina linjer

– för att minska och eliminera pigmentfläckar, melasma och andra hudfel

– för att behandla torr hud

– för att förbättra hudens elasticitet och fasthet

– att ta hand om åldrad hud

– för att reparera ärr och ärr av graviditet.

PRXT33 kan kombineras med många estetiska behandlingar, till exempel

– Injektionsbehandlingar

– Laser

– Mesoterapi

– För mikronålning

– Honungskakor

– För PRP-vampyrbehandling

Behandling är också möjlig postoperativt. PRXT33 är en medicinsk CE-märkt produkt med ett internationellt patent.

Vad är kemiska skalningar?

Kemiska peeling är hudvårdsprocesser baserade på effektiviteten hos ett enzymatiskt exfolierande medel eller kemikalie. Exfoliering får epidermis och dermisceller att exfoliera.

Effekter av kemiska skalningar

Efter behandlingen är huden ljusare, mjukare, renare och dess förnyelse har börjat.

Konsultationen kartlägger kundens hudtillstånd och önskat behandlingsresultat. Efter den första kartläggningen bestäms lämplig peelingstyrka.

För bästa resultat och underhåll rekommenderar vi regelbunden  kemisk peeling samt en utökad eftervårdsrutin hemma.

När är kemisk peeling inte lämplig?

Kemiska peeling är inte lämpliga för känslig, lättreagerande eller tunn hud. Exfoliering rekommenderas inte under graviditet eller amning. Kemisk peeling kan inte utföras om Du är allergisk mot någon av ingredienserna som används vid behandlingen eller om Du har kronisk lever- eller njursjukdom, en aktiv bakterie-, virus- eller svampinfektion.