Ansiktsbehandlingar hjälper Dig att bibehålla ansiktets hud frisk och välmående

Ansiktsbehandlingar håller huden frisk, välmående och bibehåller lyster. På Sf-cliniken använder vi högkvalitativa diego dalla palma-produkter från italien. Dom högteknologiska behandlingarna garanterar Din huds hälsa, skönhet och välmående.

Vi utför en noggrann konsultation före en behandling. Vi skräddarsyr en individuell lösning som garanterar de rätta produkterna och rätta behandlingar. Våra kosmetologer finns här för Dig och dom rekommenderar de rätta produkterna även för hemmabruk. Med detta garanteras hudens hälsa och skönhet även efter behandlingen.

Vi utför följande ansiktsbehandlingar:

Klassiska behandlingar

Specialbehandlingar

Ögonområdesbehandlingar

Kemiska peelingar

Klassiska behandlingar

Du kan boka tid via tel +46761125679 och +358400295133

Detox

Rengör och ger lyster som enskild behandling eller som en förberedande behandling inför en behandlingsserie, en djuprengörande behandling som avlägsnar slaggämnen och stimulerar cellernas liv. Mandelsyra och en gelmask, vilket man använder vid denna behandling, gör huden fräsch.

Moisturising

En fuktgivande behandling som återupplivar cellerna, förstärker hudens skyddsmekanismer och tillför fukt till en torr hud. Med hjälp av fuktgivande produkter och massage blir huden mjuk, spänstig och fräsch. Alternativen är Super Plump, Energi Mix och Chrono Skin-ampuller.

Sensitive

En lugnande behandling för känslig och couperose hud. Skyddar mot tidigt åldrande och yttre påfrestningar. I behandlingen förstärker man hudens ytliga lager som fungerar som skydd mot yttre påfrestningar. De aktiva ingredienserna är snigelserum och ProSense-peptider.

Lymfatiska massagen förbättrar elimineringen av vätska och slaggämnen. Den stramande känslan och rodnaden minskar och huden får lyster. Med en seriebehandling på 1-3 behandlingar uppnår man fina resultat för couperose hud.

Purifying

En balanserande ansiktsbehandling för en ung och oren hud eller en vuxen och fet hud.

Behandlingen balanserar den naturliga bakteriefloran.

Behandlingen reglerar talgproduktionen, drar samman porerna, slätar ut huden och minskar orenheter.

Specialbehandlingar

Du kan boka tid via tel +46761125679 och +358400295133

Kosmetologi tekee kasvohoitoa asiakkaalle Sf-clinikenillä Torniossa.

Icon time 1

Skyddar huden genom att underhålla dess funktioner, minimerar yttre påfrestningar och hämmar mikroinflammation.

Icon time 2

Behandlingen är utvecklad för att skydda hudens konstruktion och reparera synliga tecken på åldrande. Jämnar ut huden och gör den mer elastisk.

Icon time 3

Förnyar trött hud och kämpar emot förlust av elasticitet. Hjälper att underhålla hudens normala funktioner och förnyelse genom att stimulera huden. Lämpar sig speciellt för 50 + och för hud som har blivit slapp och torr pga hormonella förändringar.

White Light

Tillför lyster och fräschör oavsett Din ålder och hudtyp. Behandlingen fräschar upp och korrigerar  pigmentförändringar och små rynkor tydligt redan vid första behandlingen.

FILLIFT –ansiktsbehandlingar

Inspirerad av estetisk medicin, anti-age-behandling för att höja ansiktsdrag och former och bekämpa fina linjer och rynkor. FILLIFT är en estetisk behandlingsinspirerad hudåldrande behandlingslinje som omformar ansiktsdrag och bekämpar fina linjer. Förbättrad med den kollagenskyddande Collalift®18-föreningen.

Den innovativa anti-aging-effekten av FILLIFT-linjen är baserad på synergistiska banbrytande råvaror inspirerade av ny estetisk medicinteknik. Behandlingen kan göras manuellt eller i kombination med behandling med Dermafrequency 3D-enheten.

Resurface2ansiktsbehandlingar

Resurface 2 är innovativ, effektiv och ett professionellt verktyg. Den garanterar ett synligt resultat och en förnyad hud utan negativa sidoeffekter eller inflammatoriska processer. Behandlingen minskar synliga rynkor, akne ärr och orenheter. Den jämnar ut huden samtidigt som den tar hänsyn till dess känsliga balans.

Resurface2 fresh-up

En grundande behandling som balanserar och förbereder huden för peeling. Idealisk för en kund som tycker att huden blivit mindre jämn och har tappat lystern eller har ojämn pigmentering.

Resurface2 – proAge –ansiktsbehandling

En special anti-aging behandling idealisk för en kund som har tydliga tecken på åldrande och fåror.

Resurface2 – skinRefine –ansiktsbehandling

En speciell behandling för huddefekter. Idealisk för en kund som har färgdefekter, akne-ärr eller ojämn hud.

Ges som seriebehandling 4-6 behandlingar

Ögonområdetsbehandlingar

Huden kring ögonen är tunnare än den övriga huden i ansiktet. Det finns mindre talgutsöndring och fukt. Därför påverkar stress, trötthet, rökning och felaktig kost negativt på huden kring ögonen.

För att huden kring ögonen förblir vacker och återfuktad är det bra att äta hälsosamt och dricka mycket vatten. Kom också ihåg att vila ordentligt.

Det finns två olika behandlingstjänster på Sf-cliniken där man använder Radiofrekvens.

– RF + Icon Time-mask

– RF (radiofrekvens) + Icon Time mask+frans och ögonbrynsfärgning

Du kan boka tid via tel +46761125679 och +358400295133