Skinbooster-behandling bygger upp huden och förbättrar dess elasticitet

Skinbooster -hoito - ennen ja jälkeen - miehen kasvot

Resultat av skinboosterbehandling

före och efter

Skinbooster är en effektiv djupfuktande behandling för huden som bygger upp huden och förbättrar dess elasticitet, vilket ger huden lyster och elasticitet.

På Sf-cliniken konsulterar kunden alltid behandlande sjuksköterska innan behandlingen påbörjas. Vid konsultationen bestäms behandlingsområdet och tidpunkten för behandlingen.

Sf-cliniken använder en gel som innehåller hyaluronsyra som injiceras i huden för att återfukta huden. Hyaluronsyra är ett ämne som finns över hela kroppen och har förmågan att binda vatten, vilket effektivt återfuktar huden. Hyaluronsyra stabiliseras så att dess hållbarhet i kroppen är längre än för naturlig hyaluronsyra som kroppen bryter ner.

Du kan boka en tid via telefon eller nätbokning

Du kan boka tid via tel +358400295133, +46727031473 eller via nätbokning.

Prislista Nätbokning

Hur görs Skinbooster-behandlingen?

Skinbooster injiceras i mycket små doser under huden, där det absorberar vatten, fuktar huden djupt och förbättrar dess kvalitet under lång tid, beroende på området för behandlingen, i upp till 12 månader. Det bör noteras att effekten av stabiliserad hyaluronsyra är längre än den för icke-stabiliserad hyaluronsyra.

De bästa behandlingsresultaten uppnås med regelbundna behandlingar. Efter den första behandlingen är förändringarna på huden inte direkt synliga. Därför bör behandlingar utföras tre gånger varannan till fjärde vecka för att gradvis förbättra hudkvaliteten. Ny behandling ges var sjätte månad för att bibehålla effekterna av behandlingsresultaten.

Efter behandlingen

Som med alla behandlingar med hyaluronsyra kan övergående hudreaktioner uppstå efter behandling med Skinbooster. Dessa inkluderar rodnad, smärta, svullnad, blåmärken och eventuella ojämnheter på injektionsstället.

Vilka områden är lämpliga för behandling?

Skinbooster-behandlingar kan göras i ansikte, hals, händer och dekolletage Man kan också behandla akneärr, läppform och ytliga linjer. Behandlingen är ämnad för lös, torr, grov, trött eller ojämn hud.