Mesoterapi vitaliserar och ger näring åt huden och gör den ungdomlig

Mesoterapia on ihoa nuorentava hoito.

Mesoterapi är en effektiv, föryngrande behandling som ger näring, återupplivar och återfuktar huden. Samtidigt förbättrar det hudkvaliteten, ökar elasticiteten och utjämnar ytorna.

Vid mesoterapi injiceras olika ingredienser i och under huden, såsom vitaminer, aminosyror och hyaluronsyra. Behandlingen är lämplig för till exempel ansikte, nacke, dekolletage och handflator.

Mesoterapi är inte detsamma som Meso Roller mikronålbehandling.

Du kan boka en tid via telefon eller nätbokning

Du kan boka tid via tel +358400295133+46727031473 eller via nätbokningen. Du kan också skicka email till [email protected].

Prislista Nätbokning

Vad händer vid mesoterapi?

På Sf-cliniken injiceras produkter som passar just Dig i hudskikten med små stick. Det finns färdiga cocktails för behandlingarna, men vid behov väljs de exakta produkterna exakt efter vad Du vill behandla. Rätt produkter väljs för återfuktande, uppstramande och rynkbehandling.

Mesoterapi rekommenderas som en serie av 3-5 gånger var 1-2 vecka för bättre och mer långvariga resultat. Behandlingen kan också tas som en fristående behandling om du vill ha en snabb uppfriskning av huden. Efter seriebehandling kan individuella behandlingar tas efter 3 till 5 månader eller efter behov.

Effekter av behandlingen

Behandlingen aktiverar fibroblastceller i huden och påverkar kollagenproduktionen.

Efter behandlingen kan huden uppleva övergående rodnad i några timmar.

Behandlingar kan sakta ner hudens åldrande. 

Mesoterapi behandling:

– ger näring

– återupplivar

– återfuktar huden

– förbättrar hudkvaliteten

– ökar hudens elasticitet

– slätar ut rynkor.

Vem är mesoterapi lämplig för?

Vårt produktsortiment inkluderar produkter för vård av hud som är 30 år och äldre. Mesoterapi är en av våra estetiska behandlingar. Vi använder den antingen som enskild  behandling eller i kombination med en annan behandling.

Behandlingsmetoden beror på hudens tillstånd och den ursprungliga situationen.