Dermafrekvens 3D radiofrekvensbehandling påverkar ansiktshuden från den första behandlingen

Effekten av radiofrekvensbehandling baseras på den energi som levereras till den subkutana vävnaden med hjälp av en speciell maskin. Behandlingen är smärtfri och värmer upp alla hudlager, förbättrar blodcirkulationen, avlägsnar slaggprodukter och stimulerar ny kollagenproduktion. Kollagen är grunden för hudens fasthet och hjälper huden att hålla sig ung. Radiofrekvensbehandling krymper också ytliga blodkärl och befintligt kollagen, vilket lugnar ner couperos hud,  rödflammig hud och ökar fastheten och lyfter huden. Små rynkor och fåror försvinner och huden ser mjukare ut.

Dermafrekvens 3D-behandling är lämplig för alla hudtyper för behandling av ansikte, hals, dekolletage, händer, buk, bäcken, skinkor, lår och ben.

Du kan boka en tid via telefon eller nätbokning

Du kan boka tid via tel +358400295133+46761125679 eller via nätbokningen. Du kan också skicka email till [email protected].

Prislista Nätbokning

Radiofrekvens vid hudvård

Radiofrekvensen består av icke-joniserade elektromagnetiska vågor som når dermis vid behandling av huden utan att ändra epidermis. Riktad uppvärmning av hudceller ger ny energi och återställer normal funktion av långsamma fysiologiska funktioner.

Radiofrekvensbehandling kan administreras antingen som resistiv eller kapacitiv efter de önskade behandlingsresultaten. Resistiv terapi förbrukar energi, omvandlar den till värme och kapacitiv binder energi till det elektriska fältet. Systemets funktionsprincip är baserad på kretsen som bildas av de två elektroderna i strömförsörjningen i enheten och vävnaden mellan dem.

Biologiska effekter av radiofrekvensenergi i vävnaden

När energin kommer in i vävnaden möter den externt importerade energin ADP, från vilken den frigör ATP som en energikälla för vår kropp.

När den kommer in i vävnaden orsakar energin som införs utifrån att jonerna i vävnaden kolliderar med varandra. Detta stimulerar lokalt ökad blodcirkulation, vilket i sin tur ökar användningen av syre och energi i cellerna.

Omedelbara effekter av Dermafrequency 3D-behandling på kroppen

– tar bort vätskor

– djup rengöring

– gör huden fastare

– stimulerar mikrocirkulationen

– slätar apelsinhud.

Effekter av Dermafrequency 3D-behandling på ansikte och kropp

– Biostimulering

– Lyfter

– Stöder

– Effektiv redigering av kritiska områden

– Förstärker vävnaden.

Kontraindikationer för behandling

Hjärt- och kärlsjukdomar

Pacemaker och andra aktiva implantat

– Användning av antikoagulantia

– Graviditet och amning

– Blödningsstörningar

– Epilepsi

– Cancer.