Vi använder endast säkra och mest kända icke-permanenta fillers på marknaden

Fillers är indelade i permanenta och icke-permanenta fillers. Vi använder endast de säkraste och mest kända icke-permanenta fillers på marknaden. Det är en fråga om ansiktsfillers vars kvalitet vi inte kompromissar med. 

Fillers som används på Sf-cliniken är en kristallklar gel som injiceras under huden i små mängder för att återställa hudens volym och struktur. Fillers innehåller hyaluronsyra, som är naturligt närvarande i våra leder och hud. Hyaluronsyran i produkten vi använder är inte av animaliskt ursprung, så hudtestning krävs inte. Risken för allergiska reaktioner och överkänslighetsreaktioner är mycket låg.

Erfarenhet av fillersbehandlingar

Idag letar kunderna efter helhetsresultat. Fillerbehandlingar är ofta en del av ett bra, naturligt och holistiskt resultat.

Sf-cliniken har mer än 12 års erfarenhet av fillerbehandlingar. Sf-clinikens behandlare uppdaterar sina kunskaper och färdigheter i olika injektionstekniker varje år. Utbildningen äger rum i de nordiska länderna och på andra håll i Europa. Tränarna är de bästa experterna inom området. På Sf-cliniken utförs fillerbehandlingar endast av en utbildad sjuksköterska som har varit på fältet länge. Ansvarig läkare är husets egen läkare.

Restylane -täyteainehoidot Sf-clinikeniltä Torniossa.

Du kan boka en tid via telefon eller nätbokning

Du kan boka tid via tel +358400295133, +46727031473 eller via nätbokningen. Du kan också skicka email till [email protected].

Prislista Nätbokning

Effekter av behandling med fillers

Fillers slätar ut rynkor, formar ansiktsdrag, gör läpparna fylligare och fyller i linjer. Produkterna finns i olika styrkor. Ett tunnare filler appliceras på små eller ytliga linjer, men en stark volymprodukt behövs till exempel på kindbenen.

Sjuksköterskan bestämmer vilken produkt och styrka som är bäst för varje kund. Det finns många olika behandlingsalternativ. Behandlingarna skräddarsys efter kundens behov och resultaten syns omedelbart. Slutresultatet av behandlingen är som bäst några veckor efter behandlingen.

Fördelar med fillerbehandlingen vi använder

– Resultatet av behandlingen är långvarigt.

– Behandlingen stimulerar produktionen av kollagen i huden.

– Behandlingen förbättrar hudkvaliteten i de behandlade områdena.

– Ämnet fräschar upp ansiktsutseendet efter bara en behandling.

Resultatet av behandlingen varar vanligtvis 6 till 12 månader. Nya kliniska prövningar har visat att effekten av en enda återbehandling kan hålla upp till 18 månader.

För att bibehålla resultatet av fillerbehandling av läppar krävs en ny behandling vanligtvis inom tre månader efter den första behandlingen. Efterföljande behandling kommer att ske inom sex månader. Efter detta bör man göra underhållsbehandling en gång om året.

Vem behandlas inte?

Behandlingen ges inte till gravida kvinnor eller personer med akut inflammatoriskt tillstånd i kroppen. Fillerbehandlingar för läpparna och runt läpparna görs inte om du har aktiv herpes.

En motmedel mot hyaluronsyrabaserade fillers finns också om till exempel cirkulationsproblem uppstår eller om resultatet är oönskat.