Sf-clinikenin tarina

Sf-clinikenin tilat Torniossa talvella.

Yrityksen historia alkaa 16.8.2006, jolloin Haaparannalle avattiin ensimmäinen vastaanotto nimellä Sf-Kirurgia. Vastaanotolla toimi kolme kirurgia ja sairaanhoitajana toimi Jaana Saloniemi. Vastaanottotoiminta tapahtui Haaparannan toimitilassa mutta kirurgiset toimenpiteet tehtiin Kalixin sairaalassa. Pääasiallinen toimenpide oli tuolloin suonikohjuleikkaukset. Plastiikkakirurgian ja​ yleiskirurgian erikoislääkäri Inger Mossberg oli myös mukana toiminnassa jo syksystä 2006. 

Tällä tavalla mentiin muutama vuosi kunnes merkittävänä lisänä tuli esteettiset injektiohoidot vuoden  2008 helmikuussa. Haaparannalla ehdittiin toimia  muutamissa eri toimitiloissa kunnes vuonna 2012 syyskuussa toiminta siirtyi Sf-clinikenin nimiin Tornioon, omiin uusiin toimitioihin. Yrityksen omistuspohja siirtyi 2012 Jaana Saloniemelle. 

Toimintaa kehitettiin  kysynnän mukaisesti. Kosmetologi- sairaanhoitaja palkattiin vuonna 2013, joka oli yrityksen ensimmäinen työntekijä. Tuolloin palveluvalikoimaan saatiin kosmetologin palvelut. 

Toiminnan laajentuessa  ja kehittyessä kokeiltiin siipien kantavuutta Helsingissä omalla liikkeellä ilman lääkäripalveluja. Liikkeessä toimivat kosmetologit sekä kampaaja-stylisti.

Välimatkan ja ajan käytön vuoksi oli perusteltua myydä Helsingin liike. Se myytiin vuonna  2016 keväällä ja voimavarat käytettiiin Tornion yrityksen laajentamiseen.  Laajeneminen tapahtui vilkkaasti ja vuonna 2015 tuli hierontapalvelut valikoimaan. Toiminta laajeni niin suureksi silloisiin toimitiloihin, että niissä yrityksellä ei ollut enää mahdollisuutta laajentaa tai parantaa palveluvalikoimaa. Tuli aika etsiä suurempia toimitiloja mielellään rajan pinnasta. Tämän mahdollisti uudisrakennus, jossa hyvällä suunnittelulla projektin alusta asti pystyttiin toteuttamaan kaikki sen hetkiset tarpeemme ja näin Jaanan pitkäaikainen haave toteutui vuonna 2018 kun uudet  toimitilat otettiin käyttöön. 

Sf-clinikenin avajaiset pidettiin 1.11.2018 nykyisessä Tullipuistonkatu 2, toimitilassa. Uudet tilat mahdollistivat palveluvalikon laajentamisen, edelleen kysynnän mukaan asiakkaita kuunnellen. Unelma rajan pinnassa olevista toimitiloista, missä startattiin leikkaussalitoiminta toteutui. Uudet toimitilat mahdollistavat siis päiväkirurgisen  toiminnan paikallispuudutuksesta yleisanestesiaan. Lisäksi toimintaan tuli mukaan parturi- kampaamo ja useampi kosmetologi sekä spa- ja hierontapalvelut lisääntyivät edelleen. Työntekijöiden määrä on lisääntynyt vuodesta 2016 – 2019. 

Kehityskaari jatkui ja 6.12.2019 aloitettiin hoitolatoiminta kylpylähotelli Cape Eastissa. Haaparantalaiset äänestivät Sf-clinikenin vuoden 2019 torniolaiseksi yritykseksi, mikä on suuri huomionosoitus. 

Vuoden 2020 kuluessa Sf-clinikenin toimintaan tuli lisäksi työhyvinvointipalvelut (työnohjaus, coach).  Kehitys jatkuu edelleen ja tammikuussa 2021 saamme yhteistyön Syn Labin kanssa käyntiin. Toimimme heidän näyttöönottopaikkana.

Yritys on toiminut kehittäen ja laajentaen palveluja koko ajan asiakkaitaan kuunnellen. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisella palveluvalikoimalla, ammattitaidolla ja suurella sydämellä. Ammattitaitomme on sinun turvasi, noudatamme korkeaa etiikkaa ja moraalia kaikilla osa-alueillamme.

Kaiken eteen on tehty valtava määrä työtunteja. Ne on myös sisältänyt ihania kohtaamisia asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta myös monenlaisia haasteita on matkan varrelle mahtunut.

One thought on “Sf-clinikenin tarina

  1. Leila Marjakaarto says:

    Ihanan selkeät nettisivut, laajat palvelut, helposti löydettävissä.

Comments are closed.