Häiritsevien ihokarvojen poisto Sf-clinikenillä joko sokeroinnilla tai vahauksella

Karvan tehtävä on toimia suojana vartalolla sekä kasvoilla. Toisinaan karvat kuitenkin koetaan häiritsevinä, jolloin niistä halutaan eroon. Karvanpoistoon on tarjolla useita eri menetelmiä. Sf-cliniken tarjoaa häiritsevien ihokarvojen poistoon vahausta ja sokerointia.

Tarjoamme seuraavia palveluja:

Vahaus

Sokerointi

Ihokarvojen poisto vahaten.

Karvanpoisto vahalla

Vahaus on perinteinen ja tehokas tapa poistaa häiritseviä ihokarvoja. Se sopii kehon eri alueille ja hyvän tarttumiskyvyn vuoksi sillä voidaan poistaa pidempääkin karvaa. Vaha levitetään myötäkarvaan ja poistetaan vastakarvaan, jolloin iho pysyy sileänä useita viikkoja. Vahauksella tehtävän karvanpoiston poistoväli on 4–5 viikkoa.

Miksi vahaus?

Vahauksen etuna on sen tarttumiskyky, minkä vuoksi se sopii vahvemmankin karvan poistamiseen. Vahauksessa karvoitukselle levitetään ensin talkkia, jotta vaha tarttuisi karvaan paremmin. Lopuksi vaha ja siihen takertunut karvoitus repäistään pois kangaskaistaleen avulla. Tämä on nopea karvanpoistomenetelmä.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Kosmetologi sokeroi asiakkaan säärtä.

Karvanpoisto sokerilla

Sokerointi on antibakteerinen ja antiseptinen karvanpoistomenetelmä, jolla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointi voidaan tehdä turvallisesti koko vartalolle, myös herkimmille alueille. Tuloksena on karvaton, silkkinen ja pehmeä iho. Sokerointi sopii häiritsevien ihokarvojen poistoon niin miehille kuin naisille. Sokerilla voidaan poistaa ihokarvoja kasvojen alueelta, kainaloista, sääristä, reisistä, selästä, bikinirajasta, genitaalialueelta ja käsivarsista.

Miksi sokerointi?

Sokeroinnin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua myös kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena on karvaton, sileä ja terve ihoalue. Sokeroinnin etu on, että se sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokeri on 100 % luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita. Sokerointi on hygieenistä ja sen avulla karvat poistetaan kasvusuunnan mukaisesti. Näin karvat eivät katkea ja iho pysyy pidempään karvattomana.

Ajan voit varata puhelimitse (+358400295133, +358400295135) tai netissä.

Ihokarvojen poistoon kuluva aika (sokerointi tai vahaus)   

– ylähuuli 15 min

– kasvot (3 aluetta) 30 min

– kainalot 30 min   

– käsivarret 40 min  

– bikiniraja 30 min  

– sääret tai reidet 40 min  

– sääret ja reidet 60 min 

– paketti: sääret, kainalot, bikiniraja 60 min  

– brasilialainen 60 min (ensimmäinen kerta) 

– brasilialainen 45 min (huoltoväli 5-6 viikkoa) 

– selkä tai rinta 40 min

Jälkihoito karvanpoiston jälkeen

Ihokarvojen poiston jälkeen ei suositella saunomista tai urheilua (hikoilua) 12 tuntiin.

Mikäli kainalokarvat on poistettu, vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia. Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä meikkiaineita 12 tuntia. Suojaa iho auringolta ja kosteuta alueita, joilta ihokarvoja on poistettu.