Skinbooster-hoitomuoto rakentaa ihoa ja parantaa sen kimmoisuutta

Skinbooster -hoito - ennen ja jälkeen - miehen kasvot

Skinbooster-hoidon tulokset

Ennen ja jälkeen

Skinbooster on tehokas ihon syväkosteuttava hoitomuoto, joka rakentaa ihoa ja parantaa sen kimmoisuutta antaen iholle hehkua ja joustavuutta.

Sf-clinikenillä asiakas käy hoitoon erikoistuneen ammattilaisen konsultaatiossa aina ennen hoidon aloittamista. Konsultaatiossa tarkennetaan hoitoalue ja määritellään käsittelyajankohta.

Sf-clinikenillä käytetään ihoon ruiskutettavaa hyaluronihappopitoista geeliä, joka kosteuttaa ihoa.

Hyaluronihappo on aine, jota esiintyy kaikkialla elimistössämme ja jolla on kyky sitoa vettä itseensä kosteuttaen ihoa tehokkaasti.

Hyaluronihappo on stabiloitua, jolloin sen pysyvyys kehossa on pitempiaikaisempi kuin luonnollisen hyaluronihapon, jota elimistö pyrkii hajottamaan.

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Mikäli et löydä aikaa nettivarauksesta ota yhteys ensisijaisesti puhelimitse p. +358400295133, +358400295135 tai sähköpostilla jaana (at) sf-cliniken.fi

Hinnasto Nettiajanvaraus

Miten Skinbooster-hoito etenee?

Skinbooster pistetään hyvin pieninä annoksina ihon alle, missä se sitoo itseensä vettä syväkosteuttaen ihoa ja parantaen sen laatua pitkävaikutteisesti, käsittelystä riippuen jopa 12 kuukautta. On huomioitava, että stabiloidun hyaluronihapon vaikutus on pidempi kuin ei-stabiloidun hyaluronihapon. 

Parhaat hoitotulokset saavutetaan säännöllisillä hoidoilla. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen muutokset iholla eivät näy välittömästi. Tämän vuoksi hoitoja tulee tehdä kolme kertaa 2–4 viikon välein, jolloin ihon laatu paranee asteittain. Uusintahoito tehdään kuuden kuukauden välein, jolloin se ylläpitää hoitotulosten vaikutuksia. 

Hoidon jälkeen

Kuten kaikki hyaluronihappohoidot, myös Skinbooster-käsittelyn jälkeen iholla saattaa esiintyä ohimeneviä reaktioita. Näitä ovat punoitus, kipu, turvotus, mustelmat ja mahdolliset epätasaisuudet pistoskohdassa. 

Mille alueille hoito sopii? 

Skinbooster-hoitoja voidaan tehdä kasvoille, kaulalle, käsiin ja dekolteelle. Käsittelyllä voidaan hoitaa myös aknearpia, huulten muotoa ja pinnallisia juonteita. Hoitokohteena on veltostunut, kuiva, karhea, väsynyt tai epätasainen iho.