Profhilo-hoito: uusin injektoitava anti-age hoito, joka stimuloi ihon omaa hyaluronihappotuotantoa, kollageenia ja elastaania

Profhilo -lääkeaine.

Profhilo on uusin injektoitava anti-age hoito, jossa on (stabiloitua) hyaluronihappoa. Profhilo eroaa muista täyteaineista ja skinbooster-hoidoista seuraavasti:

– kosteuttaa ihoa

– lisää ihon volyymia

– stimuloi kollageenituotantoa ja elastiinia

– kiinteyttää ihoa.

Tuote on BDDE-vapaa (ei synteettinen).

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoito tehdään tavallisesti kahdessa osassa 3–4 viikon välein. Tuote injektoidaan  kasvoilla kymmeneen kohtaan, josta se leviää tasaisesti kudokseen.

Hoidon tulos näkyy asteittain ja sen kesto on noin kuusi kuukautta, jonka jälkeen hoitoa suositellaan joka kuudes kuukausi hoitotulosten ylläpitämiseksi. 

Hoitokohtia ovat kasvot, kaula, dekoltee ja käsivarret. 

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Mikäli et löydä aikaa nettivarauksesta ota yhteys ensisijaisesti puhelimitse p. +358400295133, +358400295135 tai sähköpostilla jaana (at) sf-cliniken.fi

Hinnasto Nettiajanvaraus

Hoidon jälkeen 

Liikuntaa on tarpeen välttää 48–72 tuntia hoidon jälkeen, sillä vilkastunut verenkierto voi aiheuttaa lisääntynyttä turvotusta.

Hoidon jälkeen iho on kosteutunut, mikä vaikuttaa sen heleyteen ja kiinteyteen. Lopullinen tulos näkyy noin kuukauden kuluttua toisesta hoitokerrasta.

Kenelle hoito ei sovi?

Profhilo-käsittelyä ei suositella alle 18-vuotiaille, raskaana oleville tai imettäville tai jos hoidettavalla alueella on tulehduksia.

Onko Profhilo-käsittelyllä haittavaikutuksia?

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet (fillerit) ovat nykyisin hyvin tutkittuja ja turvallisia hoitoja. Ainoastaan pistoskohdassa voi olla lievää punoitusta tai mustelmia sekä vähäistä arkuutta tai turvotusta käsittelyn jälkeen. Lievät sivuvaikutukset häviävät kuitenkin muutamassa päivässä.