Dermapen-mikroneulaus on kirurgiton vaihtoehto kasvojen ja vartalon ongelma-alueiden hoitoon

Sf-clinikenillä tehtävä Dermapen™-hoito on kirurgiton vaihtoehto kasvojen ja vartalon ongelma-alueiden hoitoon. Dermapenillä™ neulan syvyys voidaan säätää yksilöllisesti, ja yhden käsittelyn aikana voidaan hoitaa monia eri iho-ongelmia. Dermapen™ on lääketieteellisesti suunniteltu ja siinä on ainutlaatuisia patentoituja ominaisuuksia. Laitteessa on 12-neulainen hoitopää, joka lävistää ihoa kohtisuoraan eikä 45 asteen kulmassa. Kun iho lävistetään kohtisuoraan, siihen aiheutetaan hallittu trauma, joka alkaa korjata itse itseään. Tämä vaikuttaa edistävästi kollageenin ja elastiinin tuotantoon ja rauhoittaa ihoa.

Dermapen, jota käytetään mikroneulaushoidossa.
Dermapen-mikroneulaus - ennen ja jälkeen aknearvet kasvoilla.

Ennen ja jälkeen – aknearvet

Dermapen-mikroneulauksen tulokset

Dermapen-mikroneulaus - ennen ja jälkeen kuva kasvojen arvesta.

Ennen ja jälkeen – leikkausarpi

Dermapen-mikroneulauksen tulokset

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Mikäli et löydä aikaa nettivarauksesta ota yhteys ensisijaisesti puhelimitse p. +358400295133, +3580400295135 tai sähköpostilla jaana (at) sf-cliniken.fi

Hinnasto Nettiajanvaraus

Dermapen-mikroneulauksen edut

– Aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulausrulla.

– Kontrolloitu paraneminen.

– Lyhyt palautumisaika (24–48 tuntia).

– Ei aiheuta vaurioita epidermiksessä.

– Kaikki kasvojen osat voidaan hoitaa tehokkaasti, mukaan lukien silmänympärysiho ja huultenympärysiho.

– Kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa.

– Säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon.

Mitä hoidossa tapahtuu? 

Dermapen™-hoidossa mikroneulaukseen käytetään 12-neulaista hoitopäätä. Laite rei’ittää ihon kohtisuoraan. Ihon neulaus stimuloi kollageenin tuotantoa ja luo samalla ohuita kanavia ihoon. Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Mikroneulaus mahdollistaa aineiden kulkeutumisen syvälle ihon fibroblasteihin, missä ne ravitsevat dermiksen ja kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy ja sen uusiutuminen nopeutuu.  

Ihon kohtisuora neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa samoin kuin monet invasiimisemmat hoitovaihtoehdot, kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Perinteisiin mikroneulausrulliin verrattuna Dermapen™ aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa. Se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen. 

Kertakäyttöiset neulat vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä neulan pituus takaa yksilöllisen hoidon.  Dermapenillä™ voidaan hoitaa sekä vahvoja että herkkiä ihoalueita, kuten silmänympärystä, huulia ja nenää.  

Onko hoito kivulias?  

Dermapen™-laitteessa käytetään lyhyitä neuloja, joten neulaus ei juurikaan tunnu. Tähän vaikuttaa kuitenkin myös asiakkaan tuntoherkkyys. Koulutettu hoitaja arvioi neulan syvyyden aina hoidettavan ja tämän iho-ongelman tarpeen mukaisesti.

Dermapen-hoitokohteet

– ikääntyvä ja veltostunut iho, rypyt ja juonteet

– hyperpigmentaatio

– laajentuneet ihohuokoset

– ihon aurinkovauriot

– ihon epäpuhtaudet

– raskausarvet, arvet (akne, kirurgiset arvet tai paloarvet)

– ennenaikainen hiustenlähtö.

Hoitotulokset  

Iho palautuu hoidon jälkeen hyvin. Punoitusta ja pientä hilseilyä saattaa esiintyä 1–2 vuorokautta käsittelyn jälkeen. 

Hoidon vaikutukset näkyvät iholla välittömästi ensimmäisen käsittelykerran jälkeen. Pitkäkestoisimmat tulokset ovat nähtävissä viikon välein tehtävien 4–6 hoitokerran jälkeen. Kaiken kaikkiaan ihon kunto paranee 6–12 kuukautta hoitojen jälkeen, kun sitä hoidetaan säännöllisesti oikeanlaisilla kotihoitotuotteilla.

Dermapen™ ei sovellu iholle, jossa on tulehduksia, herpes, avohaavoja, tulehdusvaiheessa oleva rosacea tai ihosyöpä. Hoito ei myöskään sovi aurinkokeratoosin, syylän tai bakteeri- ja sieni-infektioiden hoitoon. 

Perinteinen mikrorullaus tehdään 45 asteen kulmassa, kun taas Dermapen™-mikroneulauksessa kanavat tehdään iholle kohtisuoraan.