Dermapen Cryo -jäädytyshoidolla turvallisesti eroon ihon pienistä virheistä

Lääketieteellinen Dermapen Cryo on jäädytyshoitolaite, joka poistaa ihon pienet virheet turvallisesti eikä vaurioita tervettä ihoa. Laitteessa käytetään nestemäistä, -79-asteista typpeä, joka jäädyttää hoidettavan kohteen.

Dermapen Cryon hoitokohteet

Ennen hoitoa on tärkeää käydä konsultoinnissa. Konsultointi tehdään Sf-clinikenillä, jotta poistettavat luomet, kuten aurinkokeratoosit, rasvaluomet, verisuoniluomet ja dermatofibroomat, voidaan todeta hyvänlaatuisiksi. Mikäli muutos on patologian tutkimusta vaativa ja kohtuullisen iso, kannattaa se poistaa kirurgisesti Sf-clinikenillä.

Dermapen cryo jäädytyshoitolaite ihon virheisiin.

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Mikäli et löydä aikaa nettivarauksesta ota yhteys ensisijaisesti puhelimitse p. +358400295133, +358400295135 tai sähköpostilla jaana (at) sf-cliniken.fi

Hinnasto Nettiajanvaraus

Dermapen Cryo -laitteella voidaan käsitellä useimpia ihomuutoksia 

– keratoosit

– pisamat

– luomet

– syylät

– kirsikkaluomet

– varsiluomet

Mitä hoidossa tapahtuu?

Dermapen Cryo -käsittelyssä tarkka applikaattori jäädyttää hyvälaatuisen ihomuutoksen muutamassa sekunnissa. Yksi hoidon eduista onkin sen nopeus. Nopeuden lisäksi hoidon etuja ovat tarkkuus ja mukavuus. Applikaattorin tarkkuus hoitaa ainoastaan hoitokohdetta, ja hoidossa pyritään välttämään tervettä ihoa. Tämän vuoksi hoitoja on turvallista tehdä myös kasvojen alueelle ja silmien ympärille, joskin silmien ympärillä olevien ihomuutosten sijainti määrittää lopulta parhaimman poistotavan.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen voi esiintyä särkyä joidenkin tuntien ajan. Iho voi olla punoittava ja hieman turvonnut. Dermapen Cryo -käsittelyn jälkeen hoitokohtaan muodostuu rakkula, joka muuttuu ruveksi. Rupivaiheessa hoidettavalla alueella voi käyttää hoitoon tarkoitettua voidetta. Hoidettua aluetta ei saa käsitellä mekaanisesti itse.

Hoidettu alue parantuu 1–4 viikossa. Voimakkaasta jäädytyskäsittelystä saattaa jäädä iholle ruskettumaton läiskä, mutta pysyvä arpeutuminen on hyvin harvinaista.

Hoitotulokset

Hoito on pinnallinen, minkä vuoksi on mahdollista, että kyseinen ihomuutos kasvaa uudelleen. Tutkimustuloksissa 70–80 % keratooseista parantuu yhdellä hoitokerralla. Syylien parantumisprosentiksi luvataan 80 %, mutta puolen vuoden kuluessa ainakin parikymmentä prosenttia syylistä uusiutuu.