Dermafrequency 3D -radiotaajuushoito uudelleenmuotoilee kasvosi ja vartalosi jo ensimmäisestä käsittelystä alkaen

Radiofrekvenssi- eli radiotaajuushoidon teho perustuu energiaan, joka johdetaan ihonalaiseen kudokseen erityisen laitteen avulla. Hoito on kivuton ja lämmittää kaikkia ihon kerroksia parantaen verenkiertoa, kuona-aineiden poistumista sekä kollageenin uudistuotantoa. Kollageeni on ihon kiinteyden perusta ja se auttaa ihoa säilymään nuorena. Radiofrekvenssi myös kutistaa pintaverisuonia ja jo olemassa olevaa kollageenia, mikä näkyy muun muassa couperoottisen ihon rauhoittumisena ja ihon kiinteytymisenä ja kohoamisena. Pienet poimut ja rypyt häviävät ja iho näyttää tasaisemmalta.

Dermafrequency 3D -hoito sopii:

– kaikille ihotyypeille

– kasvojen, kaulan, dekolteen, käsien, vatsan, lantion, pakaroiden, reisien ja säärien hoitoon.

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Mikäli et löydä aikaa nettivarauksesta ota yhteys ensisijaisesti puhelimitse p. +358400295133, +358400295135 tai sähköpostilla jaana (at) sf-cliniken.fi

Hinnasto Nettiajanvaraus

Radiofrekvenssi eli radiotaajuus ihonhoidossa

Radiotaajuus koostuu ionisoimattomista sähkömagneettisista aalloista, jotka yltävät ihoa hoidettaessa dermikseen muuttamatta epidermistä. Kohdennettu ihosolujen lämmitys tuo uutta energiaa ja palauttaa hidastuneiden fysiologisten toimintojen normaalia toimintaa. 

Radiofrekvenssihoitoa voidaan antaa joko resistiivisenä tai kapasitiivisena toivottujen hoitotulosten mukaisesti. Resistiivinen hoito kuluttaa energiaa muuttaen sen lämmöksi ja kapasitiivinen sitoo energian sähkökenttään. Järjestelmän toimintaperiaate rakentuu laitteessa olevan teholähteen kahden elektrodin ja näiden väliin jäävän kudoksen muodostamasta piiristä.

Radiotaajuisen energian biologiset vaikutukset kudoksessa

Kulkeutuessaan biologiseen kudokseen ulkoapäin tuotu energia kohtaa ADP:n, josta se vapauttaa ATP:n elimistömme energianlähteeksi.

Kulkeutuessaan biologiseen kudokseen ulkoapäin tuotu energia saa aikaan kudoksessa olevien ionien törmäilyä toisiinsa. Tämä vilkastuttaa paikallista verenkiertoa, joka puolestaan lisää solujen hapen ja energian käyttöä.

Dermafrequency 3D -hoidon välittömät vaikutukset vartalolla

– poistaa nesteitä

– syväpuhdistaa

– kiinteyttää

– stimuloi mikroverenkiertoa

– tasoittaa appelsiini-ihoa.

Dermafrequency 3D -hoidon vaikutukset kasvoilla ja vartalolla

– biostimulaatio

– kohotus

– tuki

– kriittisten alueiden tehokas muokkaus

– kudoksen kiinteytys.

Hoidon vasta-aiheet

– sydän- ja verisuonitaudit

– sydämentahdistin ja muut aktiiviset implantit

– verenohennuslääkkeiden käyttö

– raskaus ja rintaruokinta

– verenvuototaudit

– epilepsia

– syöpä.