Laadukkaat botox- eli botuliinihoidot kasvolihasten rentouttamiseksi

Sf-clinikenillä tehdään esteettisiin palveluihin kuuluvia botuliinihoitoja kasvojen ihon silottamiseen ja pienten ryppyjen hoitamiseen.

Käytämme esteettiseen hoitoon suunniteltua botuliinia, jolloin hoidon lopputulos on luonnollinen ja palautuu takaisin lähtötilanteeseen, mikäli uusintakäsittelyä ei tehdä.

Hoidot suorittaa sairaanhoitaja, ja vastuulääkärinä toimii talon oma lääkäri.

Jokainen hoito on yksilöllinen, eli asiakas tarvitsee juuri hänelle sopivan annoksen lääkeainetta, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Joskus tarvittavaa määrää on vaikea arvioida, minkä vuoksi annamme hoidolle takuun, jonka turvin lisäämme tarvittaessa botuliinia ilmaiseksi 2–4 viikon sisällä hoidosta.

Mahdolliset hoidot suunnitellaan jokaisen asiakkaan kohdalla yksilöllisesti. On huomioitava, että lähtötilanteesta riippuen kaikkia asiakkaan toiveita ei pystytä välttämättä toteuttamaan. Tästä kuitenkin kerrotaan joko konsultaatiokäynnillä tai ennen hoitokertaa.

Botuliini/ botox - ennen ja jälkeen - naisen kasvot.

Ennen ja jälkeen

Botuliinihoidon tulokset

Ajan voit varata puhelimitse tai netissä

Mikäli et löydä aikaa nettivarauksesta ota yhteys ensisijaisesti puhelimitse p. +358400295133, +358400295135 tai sähköpostilla jaana (at) sf-cliniken.fi

Hinnasto Nettiajanvaraus

Mitä botuliini eli botox on?  

Botuliinitoksiini on lihaksia rentouttava lääkeaine, joka silottaa rypyt ja ihon pitkäksi aikaa. Lääkeaine vaikuttaa kasvolihasten hermoimpulsseihin rentouttamalla ja estämällä lihaksen supistumisen, mutta vain käsitellyltä alueelta. Lääkeaine ei vaikuta esimerkiks ihon kosketusherkkyyteen tms.

Mihin botuliinia käytetään?

Esteettisessä tarkoituksessa botuliinitoksiinia käytetään esimerkiksi otsan alueen ryppyihin, kulmakarvojen välissä olevaan ”Sibelius-ryppyyn”, naururyppyihin silmien ympärillä, kulmakarvojen kohotukseen tai suupielten nostoon sekä huulten yläpuolella olevien ryppyjen tasoitukseen.

Lääketieteessä botuliinitoksiinia voidaan käyttää esimerkiksi liikahikoiluun (hyperhidros). Tyypillisin liikahikoilun oire on kainalohikoilu, ja myös sen hoidamme Sf-clinikenillä.

Lisäksi hampaiden narskuttelu (bruksismi) on indikaatio meillä tehtäviin hoitoihin. Voimakkaan masseterlihaksen hoito voi myös hieman kaventaa alakasvoja, jos leukalinjan purentalihakset ovat ennalta voimakkaat.

Hoidoissa käytetään pitkäkestoista botuliinitoksiini A-lääkeainetta, jota pistetään lihaksiin. Botuliinia on käytetty lääketieteessä useisiin eri käyttötarkoituksiin yli 30 vuoden ajan, eikä sen tiedetä aiheuttavan vahinkoa lihaksistolle. 

Hoidon vaikutukset?

Hoidon tulokset tulevat näkyviin noin 2–5 päivän kuluttua injektiosta. Vaikutus on aina väliaikainen ja kestää yleensä noin 3–6 kuukautta. Hoito voidaan tehdä myös kasvohoidon, täyteainehoidon tai esimerkiksi mesoterapiahoidon yhteydessä, jolloin saavutetaan vielä parempi lopputulos.

Kenelle botuliinihoito ei sovi?

Mikäli olet moniallerginen lääkkeille, emme tee botuliinihoitoa sinulle. Emme tee botuliinihoitoja myöskään raskaana oleville.

Hoidon jälkivaikutukset  

Voit palata normaaliin arkeen välittömästi hoidon jälkeen. Toipumisaikaa tai sairaslomaa ei tarvita. 

Vähäisiä sivuvaikutuksia saattaa kuitenkin esiintyä. Näitä voivat olla punoitus pistoskohdassa, mustelmat tai lievä päänsärky lääkeaineen vaikutuksen alkaessa. Moni saa kuitenkin avun myös toistuviin päänsärkyihin botuliinihoidon vaikutuksen aikana (3–6 kk).