akupunktio

Akupunktur

 

Akupunktur är baserat på kinesisk medicinsk behandling, där akupunkturpunkter i kroppen stimuleras med tunna nålar. Studier av effekterna med akupunktur har visat sig vara i nivå med fysiologisk aktivering; på nervsystemet, blodcirkulationen, smärta, hormonbalans samt minskar stress och inflammation. Akupunktur kan användas för att korrigera kroniska obalanser – inklusive där medicinsk behandling bara kan minska symtomen eller inte har någon effekt.

 

Akupunktur kan användas vid värk, ischias, menstruationssmärtor, migrän, nacke-, axlar- och ryggsmärtor, huvudvärk, reumatiska smärtor, tinnitus, stress, sömnlöshet, hudutslag, ögon- och muntorrhet.

 

Akupunktur kan bidra till viktminskning och att sluta röka.

 

Akupunktur kan också användas för hudvård. Akupunktur fräschar upp huden i ansiktet. Akupunktur ansiktslyftning är det naturliga sättet att bromsa åldrandet och cellernas åldrande. Behandlingen förbättrar hudtoner och återfuktar genom att öka produktionen av kollagen. Det tar bort fina linjer och rynkor, och minskar de djupa och stramar åt huden. Behandlingen förhindrar åldrande till följd av förändringar i huden och ta bort effekterna av stress.

 

Akupunktur i ansiktet underlättar också tuggning och spända muskler i nacke och axlar. Dessutom kommer ämnesomsättningen i hud, öron och ögon att öka.

 

PRISER
Första besök: Intervju och behandling (60 min) 65 €
Följande besök: 
30 min      45 €
45 min       55 €
Seriebehandling: 5 behandlingar x 60 min + 4 x 30 min 230 €
Seriebehandling: 5 behandlingar x 60 min + 4 x 45 min 270 €