kirurgia

Plastiikkakirurgia ja Yleiskirurgia

 

Teemme monenlaisia leikkauksia sekä paikallispuudutuksessa että nukutuksessa. Meillä pääset myös helposti ja nopeasti kirurgin vastaanotolle ja saat tarvitsemasi lääkärinodistukset.

 

Ylä- ja alaluomileikkaukset 

 Hörökorvaleikkaukset

Arpien korjausleikkaukset

Liposuction

Peräpukamat 

Suonikohjut

 Miesten sterilisaatiot 

Tyräleikkaukset

Rasvapatit, luomien poistot

Ajokorttitodistukset

Paljon muuta

 

 

Plastiikkakirurgi Inger Mossberg käy n. kerran kuukaudessa/kahdessa kuukaudessa tekemässä toimenpiteitä, jotka vaativat plastiikkakirurgin pätevyyden. Hänellä on vankka ammattitaito ja pitkä kokemus työstään Umeån Yliopistollisen sairaalan johtavana plastiikkakirurgina.

 

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim käy n. kerran kahdessa kuukaudessa meillä leikkaamassa ja pitämässä vastaanottoa. Veltheim on myös kokenut ja päätyö hänellä on tällä hetkellä Tukholman Akademiklinikenilla, jossa hän on myös osakkaana.

 

Yleiskirurgian erikoislääkäri Ulf Hyvönen on tyoskennellyt Kalixin sairaalassa vuodesta 1982 lähtien ja on mm. ollut kehittämässä tyräleikkausten kehitystä Norrbottenissa. Hän on klinikan vastuulääkäri ja tekee yleiskirurgian toimenpiteet Sf-clinikenillä.

 

Meille on erittäin tärkeää informoida asiakasta millaiseen lopputulokseen kirurgialla voidaan päästä. Näin emme tee toimenpiteitä missä olisi asiakkaalle liian suuri riski tai odotukset lopputuloksen suhteen ovat epärealistisia.

 

Vastaanottoaikoja kirurgille helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

 

Konsultaation yhteydessä tehdään tarpeelliset tutkimukset ja saat tarvittavat tiedot toimenpiteestä, siihen liittyvistä asioista sekä hintatiedot.

Lisätiedot ja ajanvaraus

 

JAANA SALONIEMI
Leikkaus- ja anestesiasairaanhoitaja
Yksikön johtaja
Injektiohoitaja
+358 400 97 44 96
jaana@sf-cliniken.fi
(suomi ja ruotsi)

Lisätiedot

 

ULF HYVÖNEN
Yleiskirurgian erikoislääkäri
Yksikön vastuulääkäri
ulf@sf-cliniken.se
(ruotsi ja englanti)