akupunktio

Akupunktio kiinalaisen lääketieteen mukaan

 

Akupunktio on kiinalaiseen lääketieteeseen pohjautuva hoitomuoto, joka perustuu kehossa sijaitsevien akupisteiden stimuloimiseen ohuilla neuloilla. Tutkimuksissa akupunktion vaikutusten on havaittu fysiologisella tasolla perustuvan esimerkiksi hermoston, verenkierron ja kehon kivunlievitysjärjestelmän aktivointiin, hormonitoiminnan tasapainottamiseen, sekä stressin ja tulehdusreaktion vähentämiseen. Hoitosarjan avulla voidaan korjata pitkäänkin jatkuneita kroonisia epätasapainotiloja – myös monia sellaisia, joihin lääkehoidolla voi vaikuttaa vain oireita vähentävästi tai ei lainkaan.

 

Akupunktiolla voi hoitaa esim. hermostoperäisiä kiputiloja, iskiasta, kuukautiskipuja, migreeniä, niska-, hartia- ja selkäsärkyä, päänsärkyä, reumaattiset kiputiloja, korvien sointia, stressiä, unettomuutta, ihottumia, silmien ja suun kuivumista.

 

Akupunktio voi olla apuna myös laihdutuksessa ja esim. tupakasta eroon haluavalle.

 

Akupunktiota voi käyttää myös ihonhoitoon. Akupunktio elävöittää kasvojen ihoa pehmeästi. Kasvojenkohotus akupunktiolla onkin luonnonmukainen keino hidastaa ikääntymistä ja solujen vanhenemista. Hoito parantaa ihon väriä ja kosteuttaa lisäämällä kollageenin tuotantoa. Se poistaa pieniä juonteita ja ryppyjä ja madaltaa syviä, sekä kiinteyttää ihoa. Hoito ennaltaehkäisee iän tuomia muutoksia ja poistaa iholta stressin aiheuttamia vaikutuksia.

Kasvoakupunktio helpottaa myös purentahäiriöitä ja kireitä niska-hartiaseudun lihaksia. Myös iho, korvat ja silmät hyötyvät aineenvaihdunnan vilkastumisesta. Lisäksi hoidossa pyritään koko kehon hyvinvointiin. Kauneutta rajoittavia tekijöitä on mm. häiriöt ruoansulatuksessa, nukkumisessa, kuukautisissa, mielessä (stressi). Samalla hoitokerralla pystytään hoitamaan myös muita vaivoja.

 

HINNASTO

 

1. käynti sis. haastattelu ja hoito (60min) 65 €
Seuraavat käynnit: 30 min     45 €
45 min     55 €
Sarjahoito 5 hoitokertaa 60 min + 4 x 30 min  230 €
Sarjahoito 5 hoitokertaa 60 min + 4 x 45 min 270 €