Mesolangat1

Mesolangat

 

Käytetään
• Parantamaan ihon laatua
• Tasoittamaan ryppyjä
• Lisäämään kollageenin tuotantoa
• Ennenkaikkea kohottamaan eri kohtia kasvoilla ja kaulalla

 

Mesolanka käsittää yksittäispakatun neulan, jonka sisällä on lanka mikä injisoidaan ihon alle.

 

Useammalla langalla (joita on eri pituisia, vahvuisia sekä pintaisia) ”rakennetaan verkko” ihon alle, mikä tukee kudoksia. Näiden lankojen ympärille muodostuu uutta kollageenia, mikä puolestaan luo kehon omia ”lankoja”, mikä pitää kaiken paikallaan vaikka mesolangat sulavat pois 6 kk:n kuluessa. Vaikutus on näkyvä välittömästi hoidon jälkeen. Lopputulos on parhaimmillaan kahden kuukauden kuluttua ja kestää n. 2 vuotta. Hoito samalle alueelle voidan uusia 6 kk:n kuluttua. Käyttöalueena pääasiassa kasvot sekä kaula.

 

Sivuvaikutukset

 

Mustelmaisuus sekä turvotus ovat tavallista. Tämä on hyvä ottaa huomioon hoidon ajankohdan suunnittelussa. Vähentääksesi näitä riskejä ei tulisi syödä verta ohentavia lääkkeitä, ei myöskään anti-inflammatoorisia lääkkeitä, eikä tiettyjä vitamiineja (esim Omega 3). Nämä tulisi olla tauolla vähintään 10 päivää ennen toimenpidettä.

 

Sauna, punaviini, olut ja shampanja ovat kiellettyjä 2 kk hoidon jälkeen.
Hoito voi aiheuttaa ihon kuivumista. Suosittelemme, että käytät erittäin kosteuttavaa Restylanen päivä-/yövoidetta tai diego dalla palman 24-h:n kosteuttavaa voidetta (50 €/tuote tämän hoidon yhteydessä).

 

HINNASTO
Alakasvojen kohotus alkaen                         350 €
Kaula alkaen                                                    300 €
Kulmakarvojen kohotus alkaen                    250 €