Azzalure

AzzalureAzzalure

 

Esteettisessä tarkoituksessa Azzalurea käytetään esim. otsan alueen ryppyihin, naururyppyihin silmien ympärillä, kulmakarvojen kohotukseen, tai suupielten nostoon sekä huulten ryppyjen tasoitukseen.

 

Lääketieteessä Azzalurea voidaan käyttää mm. liikahikoiluun (hyperhidros) ja hampaiden narskutteluun (bruksismi) . Hoidon tekee tällöin kirurgimme.

 

Azzalure® on lihaksia rentouttava lääkeaine, joka siloittaa rypyt pitkäksi aikaa ja siloittaa ihon. Lääkeaine vaikuttaa kasvolihasten hermoimpulsseihin rentouttamalla ja estämällä lihaksen supistumisen mutta vain käsitellyltä alueelta. Ihon kosketusherkkyyteen tms. lääkeaine ei vaikuta.  Hoidon tulokset tulevat näkyviin noin 2-5 päivän kuluttua injektiosta. Vaikutus on aina väliaikainen ja kestää yleensä noin 3-6kk. Hoito voidaan yhdistää muiden hoitojen yhteyteen (kasvohoito, Restylanehoito tai Mesoterapiahoito)  maksimoidaksemme lopputuloksen vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

 

Tulos on luonnollinen ja palautuu takaisin mikäli ei tehdä uusintakäsittelyä.

 

Vähäisiä sivuvaikutuksia saattaa esiintyä. mm. pistoskohdassa punoitusta, mustelmaa tai lievää päänsärkyä lääkeaineen vaikutuksen alkaessa. Moni on ilman pääsäryn vaivaa Azzaluren vaikutuksen aikana (3-6 kk).

HINNASTO

 

Alkaen          280 €

1 alue            350 €

2 aluetta       390 €

3 aluetta       420 €

 

Alue käsittää esim. otsan, naururypyt ja “sibelius”-rypyt.

 

Hampaiden narskuttelun hoito     450 €

 

Liikahikoilu kainalot                        500 €

 

Hinta sisältää sairaanhoitajan/kirurgin toimenpidepalkkion ja alv:n (24%).