ripset

Volyymiripsenpidennys

 

Volyymiripsissä käytetään huippukevyitä ripsikuituja ja ainutlaatuista asennustekniikkaa. Ripsimateriaalit ja sidosaineet valitaan aina asiakaskohtaisesti.
Luonnonripsien tyveen kiinnitetään viuhkamaisesti 2–7 erittäin ohutta volyymikuitua. Upean lopputuloksen takana ovat korkeatasoiset tuotteet.

HELLÄVARAINEN RIPSILIIMA

Volyymiripsien kiinnittämisessä käytetään ripsienpidennyskäyttöön suunniteltua ripsiliimaa. Liimavaihtoehtoja on useita ja ammattilainen valitsee aina käyttötarkoitukseen parhaiten soveltuvan ripsiliiman. Meillä on valikoimissa on myös medikaalinen Lash Lovers Oy:n No Panic -ripsiliima. Se ei sisällä ollenkaan etyyli- tai etyyli2-syanoakrylaatteja, jotka ovat yleisimpiä allergian aiheuttajia. Asianmukaisten allergiatestien tekeminen on aina allergiaa epäiltäessä ehdottoman tärkeää. Asiansa osaava ammattilainen suhtautuu allergia-asioihin aina vakavasti.

 

KAUNIIT JA KEVYET RIPSET

Koulutettu LashLovers®-ammattilainen muodostaa ripsiviuhkat käsityönä juuri sinulle parhaiten sopiviksi. Ripsiviuhkojen kiinnittäminen ei satu tai tunnu epämukavalta. Oikein valitut ripsimateriaalit ja ammattimainen kiinnitys varmistavat sen, että volyymiripset näyttävät kauniilta ja asiakkaan persoonallisuuteen sopivilta. Vaikka ripsissä on volyymiä, ne eivät tunnu raskailta; ripsiviuhkassa käytettävä ripsikuitu on erityisen kevyttä.

 

PUHTAISIIN JA KUIVIIN RIPSIIN

Ripsipidennykset tehdään aina puhtaisiin ja kuiviin luonnonripsiin. Ripsenpidennykseen tullessa on hyvä olla kastelematta ripsiä 3h:n tuntiin. Asennuksen jälkeen ammattilainen käyttää ripsiliiman kuivattajaa, jolloin varoaikoja ripsien kastelemisessa tai saunomisessa ei ole.

 

PUHTAUS PIDENTÄÄ RIPSIEN IKÄÄ

Ihosta kertyy ripsien juureen ja väleihin epäpuhtauksia, kuten rasvaa, talia ja meikin jäämiä. Epäpuhtaudet voivat heikentää ripsipidennysten kestävyyttä ja altistaa tulehduksille. Ripsienpidennysten päivittäinen huolellinen puhdistus kasvojenpesun yhteydessä auttaa ripsienpidennyksiä kestämään kauemmin.

 

LUONNONRIPSI EI VAHINGOITU

Ripsipidennysten tavallinen huoltoväli on noin neljä viikkoa. Ripsikuitu tipahtaa pois luonnonripsesi uusiutuessa. Luonnonripsen elinkaari vaihtelee yksilöllisesti 8–20 viikkoon. Voit kasvattaa pois tai poistattaa ripsipidennykset ammattilaisella milloin tahansa.

 

HINNASTO
Klassiset ripsienpidennykset 115 € Huolto 75 €
Volyymi ripsienpidennykset 115 € Huolto 79 €
Volyymipaketti sis. 1. laiton ja yhden huoltokerran 179 €  

 

Kulmat ja ripset

 

HINNASTO
Ripsien kestotaivutus+ kestovärjäykset 80 min 78 €
Kulmien värjäys ja muotoilu (hoidon yhteydessä 18€) 30 min 23 €
Ripsien ja kulmien värjäys / muotoilu (hoidon yhteydessä 28€) 45 min 38 €
Ripsien tai kulmien värjäys hoidon yhteydessä  13 €