vartalo-ja-kasvo-yleinen

Kasvohoidot

 

Silmän- ja huultenympäryshoito hoidon yhteydessä
20 min/ 30 €
Erillisenä hoitona      30min/39€

Nopeavaikutteinen hoito, joka virkistää silmänympärysaluetta ja väsyneitä silmiä sekä kosteuttaa huulia. Tasoittaa pieniä juonteita sekä parantaa mikroverenkiertoa silmän- ja huultenympärysiholla. Hellävaraisen laktobionihappokuorinnan, seerumin ja naamion yhteisvaikutukset antavat kirkkaan heleän lopputuloksen.
Voidaan yhdistää kaikkiin hoitoihin.

 

Detox- kasvohoito      45 min/ 75 €

Kirkastaa ja puhdistaa ihoa joko omana hoitonaan tai toisen hoidon/sarjahoidon valmistelevana toimenpiteenä. Syväpuhdistava hoito, joka edistää kuona-aineiden poistumista sekä lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä.
Detox- kirkastava kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella 95€

 

Urban life – Pure Detox     30min/65€

Poistaa kuona-aineita ja tasapainottaa talineritystä sekä suojaa ihoa saasteita ja UV-säteitä vastaan. Harmaalle ja elottomalle iholle tai epäpuhtaalle iholle, jossa komedoja (mustapäitä). Supistaa ihohuokosia ja ehkäisee maksaläiskien syntymistä.

 

Urban life – Hydra Detox      30min/65€

Palauttaa kosteustasapainon, hidastaa iän tuomien ihovirheiden ilmaantumista ja suojaa ihoa saasteilta ja muilta ulkoatulevilta ihoärsytyksiltä. Harmaalle, elottomalle iholle, ryppyihintaipuvaiselle iholle sekä maksaläiskille, jotka aiheutuvat saasteista ja uv-säteistä.

 

Urban life – Lift Detox     30min/65€

Kiinteyttää ihoa ja ennaltaehkäisee juonteiden syntymistä. Lisäksi antaa suojaa saasteilta ja muilta ulkoisilta haitoilta. Harmaalle ja elottomalle iholle, jossa näkyy juonteita ja/tai veltostunut.

 

Moisturising- kasvohoito      60 min/ 85 €

Kosteuttava hoito, joka elvyttää ihon kosteudesta vastaavia soluja. Kosteuskylpy iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoa sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Hoidon sisältämien kosteuttavien tuotteiden sekä hieronnan avulla ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas.

 

Purifying- kasvohoito      60 min/ 85 €

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Solujen luonnollisen ”bakteeriflooran” tasapainottamiseen ja ihon elvyttämiseen keskittyvä hoito. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia.
Purifying- kasvohoito mekaanisella ihonpuhdistuksella 90 €

 

Sensitive- kasvohoito      60 min/ 85 €

Rauhoittava hoito herkälle ja couperosa-iholle. Suojaa ikääntymiseltä ja ulkoisilta tekijöiltä. Rauhoittavassa herkän ihon hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta, joka toimii suojana ulkoisia tekijöitä vastaan. Hoitavina ainesosina ovat etanaseerumi ja ProSense- peptidit. Hoidon sisältämä lymfaattinen hieronta edistää
nesteiden sekä kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee ja ihosta tulee kuulas. Hoitokokonaisuudella (1-3 hoitoa) saadaan loistavia tuloksia couperosa-iholle.

 

Perfection ABC- kasvohoito    

30 min/ 99 €,   sarja x3/275 €,  kotipaketin kanssa 390 € 

Uudistava ja kiinteyttävä hoito aikuiselle iholle. Välittömät tulokset. Antioksidanttisen hoidon ytimenä on sekoitus aktiivisia raaka-aineita, jotka on tarkasti valittu kuhunkin tuotteeseen. Ne vahvistavat ihon suojamekanismeja ja stimuloivat ihon uusiutumista, taistellen ihon ikääntymisen merkkejä, valoikääntymistä ja stressiä vastaan. Hoidossa vaikuttavat astaksantiini, biotiini ja C-vitamiini tasoittavat ihoa tehokkaasti tehden siitä kirkkaan.

 

Resurface2- kasvohoidot:

Resurface2 on innovatiivinen, tehokas ammattimainen työkalu. Se takaa loistavan, näkyvän lopputuloksen sekä uusiutuneen ihon, ilman epämiellyttäviä sivuvaikutuksia ja

tulehdusprosesseja. Hoito vähentää näkyvästi ryppyjä, aknearpia, epäpuhtauksia sekä tasoittaa ihoa samalla kunnioittaen ihon herkkää tasapainoa.

 

Resurface2 – Fresh up- kasvohoito    35min  75€

Pohjustava hoito, uudelleen tasapainottamaan ja valmistamaan ihoa kuorintahoidoille. Ideaali asiakkaalle, joka kokee ihon kirkkauden heikentyneen ja iholle, jolla on värivirheitä ja epätasainen pinta.

 

Resurface2 – proAge- kasvohoito   35min   80€

Erityinen anti-age –hoito. Ideaali asiakkaalle jolla on selkeitä ikääntymisen merkkejä ja juonteita.

 

Resurface2 – skinRefine- kasvohoito   35min   80€

Erityinen hoito ihovirheellisyyksille. Ideaali asiakkaalle jolla on värivirheellisyyksiä, nuoruusiän aknearpia, aknearpia tai epätasainen iho.

 

Hoitosarja 4 hoitoa 300€

Hoitosarja 6 hoitoa 425€

 

Icon Time- kasvohoidot   

 

Icon time 1    55min    95€

Suojaa ihoa ylläpitämällä ihon toimintoja ja minimoi ulkoa tulevilta haittavaikutuksilta sekä ehkäisee mikrotulehduksien syntymistä ihossa.

 

Icon time 2      60min  125€

Hoito on kehitelty suojaamaan ihon rakennetta ja korjaamaan iän tuomia merkkejä. Tasoittaa ihon ja tekee siitä kimmoisamman.

 

Icon time 3      65min  145€

Uudistaa väsähtänyttä ihoa ja taistelee veltostumista vastaan. Vaikuttaa ihon normaalien toimintojen ylläpitämiseen ja uusiutumiskykyyn aktivoimalla toimintoja. Soveltuu erityisesti yli 50-vuotiaalle ja myös aikaisemmin hormonaalisten muutosten aiheuttamasta ihon kuivuudesta ja veltostumisesta kärsiville.

 

Lifting- kasvohoito      60 min/ 125 €

Tehokkaasti liftaava hoito kiinteyttää ja kohottaa, pohjautuen 51+3 HYALU COMPLEX-yhdisteeseen sekä Collagen Lift- peptidiin. Iho on välittömästi sileämpi. Kasvonpiirteet saadaan selkeämmäksi vain 30 päivässä. KOHDISTETUN LIFT UP- HIERONNAN tavoitteena on edistää syvää lymfanestekiertoa. Lisäksi hierontaliikkeet aikaansaavat tehokkaan kohottavan vaikutuksen, parantavat ihon hapenottokykyä sekä ovat nesteitä poistavia. Lopputuloksena kaunis, elinvoimainen iho.

 

WhiteLight- kasvohoito      75 min/ 135 €

Palauttaa kirkkauden ja säteilyn kasvoillesi ihotyypistäsi sekä iästäsi riippumatta. Hoito kirkastaa ja tasoittaa värivirheitä selkeästi jo ensimmäisellä kerralla. Auttaa myös iän mukana tuomiin pigmenttimuutoksiin ja juonteisiin.

 

Youth Venom      75 min/ 159 €

Youth Venom- kasvohoito sisältää -CONOTOXIN III – Conus –kotilon tuottamaa voimakasta myrkkyä joka tappaa ikääntymisen merkit minimoimalla jopa syvimpien juonteiden ja ilmejuonteiden näkyvyyttä. Iho on välittömästi kiinteämpi ja tasaisempi. Hieronnassa käytetään hyväksi manuaalista lihasrelaksanttivaikutusta saavuttaen
rentouttavan vaikutuksen kasvolihaksiin lämpimien kivien kera.

 

The Man- syväpuhdistava kasvohoito      55 min/ 75 €

Stressiä lievittävä hoito erityisesti ihon syväpuhdistamiseen. Vähentää epäpuhtauksia ja tasapainottaa talin tuotantoa. Puhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus, naamio, loppuvoiteet..

 

The Man- elvyttävä kasvohoito      45 min/ 85 €

Ikääntymistä ehkäisevä hoito erityisesti väsyneelle tai vanhenevalle iholle. Edistää ihon kiinteyttä.
Puhdistus, kuorinta, hieronta, naamio, loppuvoiteet